Offerte aanvragen X

  Heb je een vraag? Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl Offerte aanvragen ›

  Teambuilding in het mooie Gelderland

  Elkaars sterke kanten benutten, acceptatie van verschillen en leren van elkaar – deze verwachtingen zijn de kern van de teambuilding activiteiten die wij op de prachtige Veluwe in Gelderland organiseren. Gedurende deze training worden dergelijke verwachtingen uitgesproken en beoefend. De leeromgeving is bij mooi weer in het bos en bij regen in de indoor activiteitenhal. De leermiddelen zijn de oefeningen uit de sport- en spelwereld van Peter Oversteegen. U zult verrast zijn over de keuze uit meer dan 60 verschillende oefeningen die op uw wensen zijn toegespitst. Met vele activiteiten in de prachtige natuur van de Veluwe is teambuilding nog nooit zo prettig geweest!

  Kies voor de beste locatie voor teambuilding in Gelderland

  De locatie van Polysport Activiteitenpark is prachtig gelegen aan de Veluwe in Gelderland; perfect om prettig te vergaderen, aan teambuilding te doen of een fijn bedrijfsfeest te organiseren. Als u samen met uw managers of medewerkers een veranderingstraject in gang wilt zetten, kunnen wij dit perfect ondersteunen met de leukste teambuilding activiteiten van Gelderland, direct bij ons op de Veluwe! Wist u bijvoorbeeld dat wij sinds kort een spannende Escaperoom hebben? De Kolenmijn is een spannend avontuur waarbij het gehele team de krachten moet bundelen om de mijnschacht te verlaten! Ook voor andersoortige teambuilding kunt u op onze locatie in Gelderland uitstekend terecht. Hieronder vindt u een aantal teambuildingprogramma’s of ideeën waaruit u kunt kiezen.

  Reserveer uw teambuildingsprogramma direct bij ons

  Nog zoekende naar de teambuilding activiteiten bij ons op de Veluwe die het beste bij uw doelstellingen en visie aansluiten? De teambuilding trainingen die wij in Dieren, in Gelderland, organiseren combineren wij vaak met buitenactiviteiten en breaks – zo houden wij iedereen actief en geëngageerd! Samenwerken en presteren; dit zijn de kernpunten van ons programma. Ook voor overnachtingen kunt u bij ons terecht. Interesse? Neem dan contact met ons door een e-mail te sturen naar info@polysport.nl of bel naar 0313-414971

  }
  Boek nu een activiteit!

  Mis geen aanbiedingen