Offerte aanvragen X

  Heb je een vraag? Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl Offerte aanvragen ›

  Over ons

  Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

  Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsbijeenkomsten (vergaderingen, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten), familiefeesten, kinderfeesten, team-uitjes en themafeesten. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.
  Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel.

  Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!
  Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering van Polysport eindeloos.
  Kortom, bent u op zoek naar een locatie voor een bedrijfsbijeenkomst, familiefeest, kinderfeest, team-uitje, themafeest of verzorgde catering? Neem contact met ons op voor een afspraak.

  Bekijk onze activiteiten ›
  16 kamers en sfeervolle Finse chalets aan de rand van de Veluwe(zoom).

  16 kamers en sfeervolle Finse chalets aan de rand van de Veluwe(zoom).

  Sfeervolle zalen voor feesten, vergaderingen en diners

  Sfeervolle zalen voor feesten, vergaderingen en diners

  Een groot activiteitenterrein en indoor hal

  Een groot activiteitenterrein en indoor hal

  Voor groepen tot 400 personen.

  Voor groepen tot 400 personen.

  IMG_20151025_152649-1030x773 GPSavontuur2-1030x877 veluwehotel oma smurf-op-skies
  "Quote hier over dingen" - Hans Petersen
  Titeltje hier

  Tekst hier

  Contact opnemen ›

  Mis geen aanbiedingen