Offerte aanvragen X

  Heb je een vraag? Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl Offerte aanvragen ›

  Heerlijk buiten zijn met een outdoor bedrijfsuitje op de Veluwe

  Wilt u graag een outdoor bedrijfsuitje op de Veluwe organiseren met uw medewerkers? U kunt bij Polysport Activiteitenpark in Dieren uitstekend terecht voor een breed scala aan activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van langlaufen, een fototocht, klootschieten of een puzzeltocht op de e-scooter? Slecht weer? Geen probleem – dan verhuizen we gewoon naar binnen in onze ruime activiteitenhal! Voor welk indoor of outdoor bedrijfsuitje op de Veluwe kiest u?

  De allerleukste outdoor bedrijfsuitjes op de Veluwe

  Om uw bedrijfsuitje zo leuk mogelijk te maken, organiseren wij vele indoor en outdoor activiteiten op onze locatie nabij de Veluwe. Voor onze buitenactiviteiten hebben wij een groot terrein, met het natuurgebied nabij voor de vele tochten die wij organiseren. Als het weer niet geschikt is voor een outdoor activiteit stellen wij onze activiteitenhal beschikbaar voor een leuk bedrijfsuitje binnen. Bij Polysport Activiteitenpark kunt u er tevens voor kiezen om een heerlijk buffet, gezellige borrel of zelfs een overnachting in een Fins chalet toe te voegen aan uw dagje uit! Wij komen u graag tegemoet.

  Reserveer uw outdoor bedrijfsuitje direct

  Als u meer wilt weten over de activiteiten waaruit u kunt kiezen voor uw bedrijfsuitje, bekijkt u dan het volledige overzicht op onze website. Weet u welke activiteit u interesseert, dan is het mogelijk om direct online uw offerte aan te vragen. Indien gewenst kunnen we met u meedenken om een programma op te stellen dat exact bij uw wensen en budget aansluit. Wilt u direct contact met ons opnemen, dan kunt u ons e-mailen op info@polysport.nl of bellen naar 0313-414971.

  }
  Boek nu een activiteit!

  Mis geen aanbiedingen