Unieke locatie aan de Veluwe

Brede diversiteit aan activiteiten

Alles op één locatie

De outdoor activiteiten die wij op de prachtige Veluwe organiseren staan in het teken van actief plezier beleven. Of u nu langskomt voor een bedrijfsuitje, kinder- of familiefeestje, teambuilding of andere gelegenheid, wij hebben altijd het leukste vermaak voor iedere situatie. Wilt u actief bezig zijn met vrienden of collega’s of gezellig buiten borrelen? Bij Polysport Activiteitenpark in Dieren is er voor ieder wat wils!

Nergens anders vindt u leukere activiteiten op de Veluwe

Polysport Activiteitenpark heeft een geweldige locatie aan de Veluwe; u vindt bij ons de rust om effectief te vergaderen, maar ook om lekker sportief outdoor activiteiten te ondernemen. Of u nu bij ons een teambuilding-sessie aan het doen bent met uw collega’s of een familiefeestje gaat organiseren, wij zetten voor ieder gezelschap een perfect tijdverdrijf op touw. De Veluwe is het perfecte gebied voor het ondernemen van allerhande outdoor activiteiten, zoals langlaufen of een spannende fototocht! Mocht het weer niet geschikt zijn voor buitenactiviteiten, niet getreurd. Sinds kort hebben wij namelijk een spannende Escaperoom op ons terrein! In De Kolenmijn moet het gehele team samenwerken om de mijnschacht te ontsnappen! Bij al onze indooractiviteiten is plezier voor jong en oud gegarandeerd.

Familiedag

Boek direct uw activiteit

Het is mogelijk om bij ons direct bijzondere outdoor activiteiten op de Veluwe reserveren. Kies hierbij uit meer dan 50 verschillende arrangementen. Geïnteresseerd in het ontvangen van een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@polysport.nl of bel naar 0313-414971.