Offerte aanvragen X

  Heb je een vraag? Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl Offerte aanvragen ›

  Outdoor activiteiten in Gelderland

  Als u samen met uw gezelschap outdoor activiteiten in het prachtige Gelderland wilt ervaren, zit u bij ons goed. Wij hebben altijd het perfecte tijdverdrijf, of u nu een bedrijfsuitje, kinder- of familiefeestje, teambuilding of andere gelegenheid organiseert. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoere sessie bijlwerpen? Of misschien bent u wel meer gesteld op een prachtige wandeltocht door de natuur. Polysport Activiteitenpark in Gelderland biedt u al deze outdoor activiteiten en meer!

  Zeer gevarieerde indoor en outdoor evenementen in Gelderland

  Polysport Activiteitenpark ligt in Dieren, vlakbij de Veluwe; het mooiste natuurgebied van Gelderland en een uitstekende plek om outdoor activiteiten te organiseren. Als u bij ons een teambuilding-sessie komt doen of een familiefeestje organiseert, spelen wij hier uitstekend op in. Onze outdoor activiteiten zoals langlaufen of klootschieten bieden u een heerlijk actieve middag, terwijl een escapetour of puzzeltocht perfect geschikt zijn voor een rustiger evenement. Wil het weer niet meewerken, dan maken wij gebruik van onze indoor hal om dit te ondervangen. Wij hebben zelfs sinds kort een spannende Escaperoom; De Kolenmijn. Het gehele team moet hier samenwerken om uit de mijnschacht te ontsnappen – plezier gegarandeerd!

  Uw outdoor activiteit, gemakkelijk geboekt

  Outdoor activiteiten in Gelderland kunt u bij ons gemakkelijk reserveren. Kies hierbij uit meer dan 50 verschillende arrangementen. Ook graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@polysport.nl of te bellen naar 0313-414971.

  }
  Boek nu een activiteit!

  Mis geen aanbiedingen