Hotel op de Veluwe

Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!
Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De kamers

Wij beschikken over 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden (inclusief beddengoed en linnengoed), een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi..

Prijzen

1-persoonskamer € 44,=
2-persoonskamer € 55,=
3-persoonskamer € 69,=

(prijzen excl. toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.)

Ontbijt € 8,50 p.p.

Restaurant “Vale Nieuwe”

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:
ongecompliceerd eten, bereid met topingrediënten, geserveerd met een glimlach èn voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke à la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.