Groepsuitje organiseren?

Vindt u het een uitdaging om elke keer weer iets nieuws te verzinnen voor de invulling van uw groepsuitje?Polysport heeft tal van mogelijkheden voor het organiseren van een groepsuitje. Op onze sfeervolle locatie aan de rand van de Veluwe, kunt u kiezen uit tal van bijzondere en verrassende activiteiten, te combineren met een uitgebreid buffet of gewoon een gezellige borrel. Onze enthousiaste en gastvrije medewerkers maken uw groepsuitje graag tot een evenement dat men niet snel zal vergeten!
Hieronder vindt u een aantal ideeën voor groepsuitjes, maar de mogelijkheden zijn legio. Wilt u gewoon een ongedwongen groepsuitje voor de gezelligheid of een echte teambuilding-activiteit onder begeleiding van een professionele begeleider? Het kan allemaal. In elk geval staat elk groepsuitje garant voor het verbeteren van de onderlinge communicatie en sfeer. Vertel ons uw doelstellingen en we stellen een volledige op maat gemaakt programma voor u samen. Bij Polysport kunt u zowel indoor als outdoor activiteiten voor uw groepsuitje boeken. De activiteiten zijn voor iedereen geschikt en kiest u voor een buitenactiviteit dan bieden we altijd een alternatief bij slecht weer.

Voorbeelden van activiteiten tijdens een personeelsuitje:

Er zijn ook diverse all-in arrangementen voor uw groepsuitje te boeken. Inclusief activiteiten, eten en drinken.Wanneer u een meerdaags personeelsuitje wilt organiseren kunt u onze Finse chalet boeken. Comfortabele en betaalbare chalets, midden in de natuur. ’s Morgens samen afsluiten met een gezamenlijk ontbijt of wellicht nog een afsluitende activiteit en uw groepsuitje is helemaal geslaagd!