Een unieke plek voor een groepsovernachting

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor een gezellige groepsovernachting met familie, vrienden of collega’s, dan is Polysport dé locatie waar u zowel activiteit als ontspanning vindt. Bij ons kunt u verschillende activiteiten combineren met groepsovernachtingen en heerlijk eten en drinken. U slaapt in Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers. Allemaal met eigen ingang naar buiten! Alle kamers zijn voorzien van losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, gratis WiFi en koelkastje.

Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!
Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, via een poort met cijfercode achter de hotelkamers.

De kamers

Wij beschikken over 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden (inclusief beddengoed en linnengoed), een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Prijzen

1-persoonskamer € 59,50
2-persoonskamer € 59,50
3-persoonskamer € 73,50
4-persoonskamer: € 89,50 (extra bedden geschikt voor kinderen t/m 11 jaar i.v.m ruimte)
(prijzen excl. toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.)

Op vrijdag en zaterdag geld een toeslag van €10,- per kamer.
Alle prijzen onder voorbehoud.

Een ontbijt boekt u al voor € 11,50 p.p.: Diverse verse broodjes, hele oerbroden, croissants, kaas, vleeswaren, zoet beleg, yoghurtjes en cruesli, gekookt eitje, tomaat, komkommer, koffie, thee, biologische jus d’orange, appelsap en melk.

Virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding 360