Offerte aanvragen X

  Heb je een vraag? Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl Offerte aanvragen ›

  Uw perfecte teamuitje op de Veluwe

  Bij Polysport Activiteitenpark in Dieren (te Gelderland) kiest u de perfecte groepsactiviteit voor een actief teamuitje op de Veluwe. Er is geen sfeervollere locatie nabij de Veluwe voor uw groepsuitje. Het bijzondere activiteitenaanbod waarin wij voorzien heeft vele geweldige outdoor en indoor bezigheden. De groepsactiviteit die u uitkiest wordt vervolgens door ons volledig geregeld, zodat u zich volledig kunt toeleggen op de teambuilding met uw collega’s. Bij goed weer kunt u tijdens het teamuitje de prachtige Veluwe op, als het regent hebben wij een ruime binnenhal waar u een leuke groepsactiviteit kunt ontplooien. Ook kunnen wij uw gezelschap voorzien van heerlijk eten en accommodaties indien u dat wenst. De enthousiaste en gastvrije medewerkers van Polysport Activiteitenpark helpen u een zorgeloos en onvergetelijk teamuitje op de Veluwe te beleven.

  Uw teamuitje is bij ons op de Veluwe uitstekend geregeld

  Elke indoor en outdoor groepsactiviteit die wij voor uw groepsuitje op de Veluwe kunnen regelen, is veelvuldig. Indooractiviteiten bieden wij aan in onze activiteitenhal. Denkt u hierbij aan pistoolschieten, curling of wandklimmen. Wij hebben daarnaast ook een outdoor-terrein, grenzend aan de Veluwe, waar wij uw groepsactiviteit buiten kunnen organiseren. Hier kunt u kiezen voor een activiteit zoals langlaufen of een Segway-tocht. Ook voor een heerlijk diner, leuke borrel, productieve vergadering of knusse overnachting in een chalet bent u bij Polysport Activiteitenpark van harte welkom. Bij ons op de Veluwe kunt u alle onderdelen van uw groepsuitje zowel los als in combinatie boeken.

  Fantastische activiteiten voor ieder groepsuitje op de Veluwe

  Neemt u vooral een kijkje op onze website om inspiratie op te doen voor de invulling van uw groepsuitje. Indien gewenst denken wij graag met u mee over een programma, om u een teamuitje te organiseren dat exact aansluit uw budget en voorkeuren. U kunt direct online een offerte aanvragen! Neemt gerust contact met ons op via de mail: info@polysport.nl of bel 0313-414971. Wij staan u graag te woord.

  }
  Boek nu een activiteit!

  Mis geen aanbiedingen