Offerte aanvragen X

  Heb je een vraag? Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl Offerte aanvragen ›

  Een unieke plek voor een groepsovernachting op de Veluwe

  Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor een gezellige groepsovernachting met familie, vrienden of collega’s, dan is Polysport Activiteitenpark op de Veluwe dé locatie waar u zowel activiteit als ontspanning vindt. Bij ons combineert u verschillende activiteiten met groepsovernachtingen en geniet u van heerlijk eten en drinken. U slaapt in Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, allemaal met eigen ingang! Zo zijn zowel gezelligheid als privacy gegarandeerd.

  Kies voor een groepsovernachting op een prachtige locatie op de Veluwe

  Polysport Activiteitenpark is gelegen aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Zo is onze groepsaccommodatie gevestigd op een van de mooiste gebieden van de Veluwe. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is Nationaal Park Veluwezoom ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten tijdens uw groepsovernachting op de Veluwe. Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwe, via een poort met cijfercode achter de groepsaccommodatie.

  Sfeervolle kamers voor elk gezelschap

  Onze groepsaccommodatie beschikt over vier sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. Alle kamers zijn voorzien van drie losse bedden (inclusief beddengoed en linnengoed), een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis Wifi. Deze zijn beschikbaar tegen deze prijzen:

  • 1-persoonskamer € 59,50
  • 2-persoonskamer € 59,50
  • 3-persoonskamer € 73,50
  • 4-persoonskamer € 89,50 (extra bedden geschikt voor kinderen t/m 11 jaar)

  Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Ook geldt op vrijdagen en zaterdagen een toeslag van € 10,- per kamer. Een ontbijt boekt u al voor € 11,50 per persoon; u krijgt diverse verse broodjes, hele oerbroden, croissants, kaas, vleeswaren, zoet beleg, yoghurtjes en cruesli, gekookt eitje, tomaat, komkommer, koffie, thee, biologische jus d’orange, appelsap en melk.

  Boek direct uw verblijf

  Ook zin gekregen in een sfeervolle groepsovernachting op de Veluwe met uw collega’s of familie? Reserveert u dan direct online! Uiteraard komen wij u graag tegemoet bij uw wensen waar dit mogelijk is. Neemt u daarvoor contact met ons op via de mail: info@polysport.nl of bel 0313-414971. Wij staan u graag te woord!

  }
  Boek nu een activiteit!

  Mis geen aanbiedingen