Offerte aanvragen X

  Heb je een vraag? Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl Offerte aanvragen ›

  Een perfecte familiedag op de Veluwe

  Wilt u een familiedag organiseren in de prachtige natuur van de Veluwe? Voor de allerleukste arrangementen kiest u Polysport Activiteitenpark! Of u nu lekker wilt komen borrelen en overnachten of zin heeft in een actieve dag, wij regelen het voor u. Altijd professioneel, met volop aandacht voor uw wensen. Naast een familie-uitje kunt u op onze prachtige locatie bij de Veluwe ook perfect een bedrijfsuitje, kinderfeestje of teambuilding-sessie houden. Ongeacht de sfeer of de gasten, wij hebben altijd het leukste vermaak voor iedere situatie.

  Een familiedag vol vermaak, heerlijk eten en drinken op de Veluwe

  Polysport Activiteitenpark ligt prachtig gelegen in Dieren, nabij de Veluwe; sportief outdoor activiteiten ondernemen voor uw familie-uitje of familiedag was nog nooit zo leuk. De Veluwe is immers hét gebied voor het ondernemen van buitenactiviteiten zoals bijlwerpen, handboogschieten of pistoolschieten! Mocht het weer niet geschikt zijn voor outdoor activiteiten, dan hebben wij voldoende ruimte om een vervangende indoor activiteit te organiseren. Combineer uw actieve of minder actieve programma met een heerlijk buffet, een diner in ons restaurant ‘de Admiraal’, of borrel gezellig na op ons sfeervolle terras of in onze bar. Daarnaast is het ook mogelijk uw familie-uitje te combineren met één of meerdere overnachtingen in onze Finse chalets nabij de Veluwe. Elk chalet bevat vier hotelkamers, met elk een eigen ingang en sanitair. Onze vriendelijke en enthousiaste medewerkers staan tot uw beschikking, zodat u zelf ook kunt genieten van uw uitje!

  Al uw activiteiten op één locatie

  Al onze activiteiten zijn zowel los als in combinatie te boeken. Zo kunt u uw familie-uitje of familiedag op de Veluwe helemaal naar eigen wens invullen. Bekijk de diverse mogelijkheden voor de invulling van uw familiedag of familieweekend hieronder. Vraag direct online een offerte aan, ook als u een bedrijfsuitje wilt organiseren! Uiteraard denken wij graag met u mee over een programma dat aansluit bij uw wensen en budget. Neem gerust contact met ons op via e-mail op info@polysport.nl of bel 0313-414971. Wij staan u graag te woord!

  }
  Boek nu een activiteit!
  Genieten van de natuurop nationaal park de Veluwezoom

  Genieten van de natuur
  op nationaal park de Veluwezoom

  Indoor activiteitenhal van +/- 1500 m2

  Indoor activiteitenhal van +/- 1500 m2

  Voor groepen van 2-400 personen

  Voor groepen van 2-400 personen

  Activiteiten in alle 4 seizoenen

  Activiteiten in alle 4 seizoenen

  Mis geen aanbiedingen

  × Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday