Familiedag

Een onvergetelijke familiedag of familieweekend

Mogelijkheden

Polysport heeft veel mogelijkheden om uw familiedag of familieweekend tot een succes te maken en waarover nog lang nagepraat zal worden.

Onze sfeervolle locatie aan de rand van Veluwe is een perfecte uitgangslocatie voor uw familiedag. Polysport is  direct aan het bos gelegen. Wij bieden diverse arrangementen aan om wandelend, fietsend, per E-scooter of per Segway de Veluwe te verkennen.

Arrangementen

Wilt u juist een iets minder actief programma op onze locatie? Voor zowel jong als oud, bij ons vindt u voor elk wat wils. Onze indooractiviteiten vinden plaats in onze activiteitenhal. Op ons outdoorterrein bieden wij diverse arrangementen aan, zoals bijlwerpen, handboogschieten, pistoolschieten, curlen. Kijk snel verder op onze website wat Polysport u nog meer aan activiteiten te bieden heeft!

Uniek in Nederland is ons langlaufcircuit; zowel ‘s zomers als ‘s winters mogelijk, lachen en sensatie gegarandeerd!

Combineer uw actieve of minder actieve programma met een heerlijk buffet, een diner in ons restaurant ‘de Admiraal’, of borrel gezellig na op ons sfeervolle terras of in onze bar.

Daarnaast is het ook mogelijk uw familie-uitje te combineren met één of meerder overnachtingen in onze Finse chalets. Elk chalet bevat 4 hotelkamers, met elk een eigen ingang en sanitair.
Onze vriendelijke en enthousiaste medewerkers staan tot uw beschikking, zodat u zelf ook kunt genieten van uw uitje!

Activiteiten

Al onze activiteiten zijn zowel los als in combinatie te boeken. Zo kunt u uw familieuitje helemaal naar eigen wens invullen.

Bekijk de diverse mogelijkheden voor de invulling van uw familie-dag of familieweekend hieronder. U kunt direct online een offerte aanvragen!
Uiteraard denken wij graag met u mee over een programma wat aansluit bij uw wensen en budget. Neem gerust contact met ons op via de mail: info@polysport.nl of bel 0313-414971. Wij staan u graag te woord!

Vrijblijvende offerte aanvragen