Escaperoom De Kolenmijn

Escaperoom De Kolenmijn

Welkom bij Escape room De Kolenmijn. Een van de uitdagendste en mooiste Escape rooms van Gelderland. Is jouw team in staat om de oude kolenmijn te doorkruisen. En binnen het uur weer terug te zijn? Ga de uitdaging aan! Raak niet verstrikt in het gigantische Gelderse mijnen stelsel. Handel snel want er gebeuren allerlei belevenissen onder de grond. Tot snel bij Escape room De Kolenmijn in Gelderland.

DE KOLENMIJN

Donkere gangen, geen daglicht. Het is koud en vochtig. Weinig zuurstof en overlevingsmiddelen. Ergens waar maar weinig mensen levend uit ontsnappen. Betreed de kolenmijn en beleef de ondergrondse wereld.

De mijnen waren lang gesloten. Wegens veiligheidsrisico’s zei men. Er gingen jaren voorbij en de mijn kon heropend worden. De vergunningen zijn er weer gekomen en men mag de mijnen weer betreden tot maximaal de 5e schacht. De ondergelegen schachten mag men niet betreden. Ten strengste verboden zelfs!

DE ESCAPE ROOM

Na uitleg en de veiligheidsinstructies gaan jullie gekleed in overall, helm en hoofdlampjes de lift in. Aangekomen op verdieping stelsel 5 worden jullie overrompeld met problemen zoals ze vroeger ook waren. Zuurstofprobleem, waterprobleem, elektra probleem alles is mogelijk! Los dus met elkaar, als groep, de problemen op en uiteraard binnen het uur! Echt een belevenis!! Een ideaal bedrijfsuitje, familie uitje vriendinnenuitje of vriendenuitje in Gelderland.

ONLINE RESERVEREN

Online reserveren kan hier tot 24 uur van te voren. Wilt u binnen deze 24 uur reserveren dan kan dat ook via 0313414971 of mail naar info@polysport.nl.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Zaterdag 9:00 – 23:00 uur
Zondag 9:00 – 21:00 uur

HUISREGELS

  • Mensen die onder invloed zijn van drank/ drugs krijgen geen toegang.
  • Mobiele telefoons zijn niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan dingen te forceren of kapot te maken.
  • Kluisjes zijn beschikbaar.
  • Deelname aan de Escaperoom is geheel op eigen risico.
  • Bij annulering buiten de kosteloze annuleringstermijn wordt het volledige entreebedrag in rekening gebracht.
  • Aantal personen per game: 2 t/m 8 personen.
  • Zorg dat je samen met het gehele team 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig bent.

Eten en drinken

Combineer uw actieve of minder actieve programma met een heerlijk buffet, een diner in ons restaurant ‘de Admiraal’, of borrel gezellig na op ons sfeervolle terras of in onze bar.

Daarnaast is het ook mogelijk uw familie-uitje te combineren met één of meerder overnachtingen in onze Finse chalets. Elk chalet bevat 4 hotelkamers, met elk een eigen ingang en sanitair.
Onze vriendelijke en enthousiaste medewerkers staan tot uw beschikking, zodat u zelf ook kunt genieten van uw uitje!

Vrijblijvende offerte aanvragen