Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!
Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De kamers
Wij beschikken over 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden (inclusief beddengoed en linnengoed), een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Prijzen (excl. toeristenbelasting € 2,00 p.p.p.n.)
1-persoonskamer: vanaf € 69,50
2-persoonskamer: vanaf € 69,50
3-persoonskamer: vanaf € 83,50
4-persoonskamer: vanaf € 99,50 (extra bedden geschikt voor kinderen t/m 11 jaar i.v.m ruimte)

Een ontbijt boekt u al voor € 11,50 p.p.: Diverse verse broodjes, croissants, beschuit, ontbijtkoek, crackers, vers fruit,  kaas, vleeswaren, brie, zoet beleg, yoghurtjes en cruesli, gekookt eitje, roerei met spek, tomaat, komkommer, koffie, thee, biologische jus d’orange, appelsap en melk.

Prijzen onder voorbehoud. Feestdagen, evenementen en seizoenen andere prijzen.


Virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding 360

Hotel arrangementen

WANDELROUTES

Aanvraagformulier

De huisjes liggen direct tegen de bosrand van de Veluwezoom aan. Met een prive hek stap je vnaf de verblijven zo het bos in. ‘s Ochtends zagen wij een groep wilde herten vanuit ons kamerraam. Naast een fantastische kamer en locatie is ook het personeel erg gastvrij en behulpzaam. Het ontbijt is genoeg en lekker maar vooral het dinner (optioneel) is werkelijk voortreffelijk, aandacht aan de kleinste details en gewoon goed eten voor een klein prijsje. Wij hebben genoten!

Lokatie is perfect om de omgeving te verkennen! Dagje burgerszoo of een leuk tochtje op de fiets naar de posbank zijn aanraders!