Een onbezorgd en inspirerend vergaderarrangement op de Veluwe
Op slechts 15 autominuten van Arnhem en Apeldoorn, op een rustige, aangename locatie waar de schitterende rijkdom van de natuur samenkomt met de ongedwongen sfeer van het buitengebied, bieden we u een prachtige en inspirerende vergaderlocatie aan tot 100 personen. Op het 2 ha. bosrijke domein bevinden zich vergaderfaciliteiten met meerdere flexibel in te delen zalen en het Chalethotel, met unieke kamers met elk een eigen voordeur. Daarnaast beschikt ons park over een activiteitenhal, gezellige bar, restaurant en tennisbanen. Alles ingrediënten zijn dus aanwezig voor een onbezorgd en inspirerend vergaderarrangement op de Veluwe.
Brainstormen, begroting of strategische plannen maken, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen? Los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand. Bij Polysport kunt u, in alle rust, actief aan de slag. Indoor en outdoor. Want behalve onze schitterende vergaderaccommodatie, staat een prachtig natuurgebied (Veluwe) en activiteitenhal tot uw beschikking voor in- of outdoor sessies of een sportieve ‘break’.
Wij hebben alle faciliteiten ‘in huis’ om uw één- of meerdaagse vergadering of presentatie te laten slagen.

Faciliteiten:

  • Professionele audio/visuele ondersteuning
  • WiFi
  • Ontbijt, lunch, diner of buffet
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Ontspannende activiteiten voor, tijdens of na uw vergadering
  • Overnachtingsmogelijkheden

Zaalinformatie:

TheaterU-Vorm
Vale Ouwe70 personen40 personen
Posbankje35 personen20 personen
Vale Ouwe & Posbankje100 personenx

Teambuilding trainingen voor uw medewerkers en management
Heeft u een visie ontwikkeld of wilt u een veranderingstraject in met uw management en/of medewerkers Wij bieden teambuildingsactiviteiten en trainingen met verschillende doelstellingen. Uw team leert bijvoorbeeld anders samenwerken, deelnemers krijgen inzicht in hun en elkaars leiderschapsvaardigheden, maar ook klantgerichtheid of het bepalen van core values kan aan bod komen.

Hieronder vindt u een aantal teambuildingprogramma’s of ideeën waaruit u kunt kiezen. Bent u op zoek naar een teambuildingsprogramma dat het beste bij uw vraagstelling past? Wij nodigen u graag uit voor een gesprek over uw doelstellingen en visie. Wij combineren teambuilding trainingen vaak met buitenactiviteiten en breaks. Onze ervaring is dat dit de meeste resultaten oplevert. Maximaal samenwerken en presteren staan binnen elk programma voorop.

Wij hebben alle faciliteiten ‘in huis’ om uw één- of meerdaagse training te laten slagen.

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuzes!

Vergaderingen en Trainingen

Zakelijke arrangementen