Een origineel personeelsuitje op de Veluwe

Een origineel personeelsuitje op de Veluwe

Polysport Activiteitenpark in Dieren (Gelderland) kent oneindig veel mogelijkheden voor de invulling van een actief personeelsuitje of bedrijfsfeest op de Veluwe. Onze sfeervolle locatie ligt aan de rand van de Veluwe in Gelderland. Ons bijzondere activiteitenaanbod, het heerlijke eten en onze gezellige, enthousiaste medewerkers maken Polysport Activiteitenpark dé locatie voor een unieke en onvergetelijke dag of meerdaags bedrijfsuitje.

Vele mogelijkheden voor uw personeelsuitje op de Veluwe

Zowel indoor als outdoor bieden wij voor iedereen geschikte activiteiten voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje op de Veluwe in Gelderland. Wij bieden diverse indooractiviteiten aan in onze activiteitenhal. Daarnaast hebben wij een outdoor-terrein, waar wij ook diverse activiteiten aanbieden. Ook voor een heerlijk buffet, een gezellige borrel, een vergaderarrangement of een overnachting in een Finse chalet bent u bij ons aan het goede adres. Alle onderdelen van uw personeelsuitje zijn zowel los als in combinatie te boeken.

Keuze uit verschillende arrangementen

Naast recreatie bent u voor teambuilding bij Polysport Activiteitenpark ook zit je bij ons helemaal goed! Inspirerende vergaderarrangementen kunt u combineren met een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit op de Veluwe. Polysport Activiteitenpark werkt samen met teambuilding specialisten uit de regio. Wilt u beter samenwerken met collega’s? Of wilt u de leiderschapskwaliteiten verbeteren van uw managers? Vraag naar de mogelijkheden. Ook kunt u uw bedrijfsuitje of personeelsuitje afsluiten met een overnachting in één van onze Finse chalets aan de rand van de Veluwe. Deze locaties zijn tevens zeer geschikt als groepsovernachting. Polysport Activiteitenpark biedt u de leukste opties voor uw bedrijfsuitje in Gelderland! Wat dacht u van een personeelsfeest met een thema? Of met een leuke spelshow zoals Ik Hou van Holland of de Après ski quiz? Zo vult u uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, vergaderarrangement, teambuilding dag of groepsovernachting op de Veluwe geheel naar eigen wens in.

Bekijk alle activiteiten

Bekijk de diverse mogelijkheden voor de invulling van uw personeelsuitje hieronder. U vraagt direct online een offerte aan! Uiteraard denken wij graag met u mee over een programma voor uw personeelsuitje dat aansluit bij uw wensen en budget. Neem gerust contact met ons op via de mail: info@polysport.nl of bel 0313-414971. Wij staan u graag te woord!

Vrijblijvende offerte aanvragen