Offerte aanvragen X

  Heb je een vraag? Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl Offerte aanvragen ›

  Bedrijfsuitjes op de Veluwe

  Bij Polysport Activiteitenpark in Dieren kunt u terecht voor unieke uitjes voor 2 tot 400 personen. U vindt ons aan de rand van Nationaal Park De Veluwezoom en kunt uit een ruim aanbod aan activiteiten kiezen. Wilt u genieten van de prachtige natuurrijke omgeving die de Veluwe biedt? Of houdt u meer van activiteiten binnen? Alles is mogelijk bij ons!

  Voor alle soorten gezelschappen

  Al sinds 1995 zijn we bij Polysport Activiteitenpark gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsbijeenkomsten, familiefeesten, kinderfeesten, teamuitjes en themafeesten. Vooral veel bedrijven maken gebruik van ons aanbod voor vergaderingen, bedrijfsuitjes of personeelsfeesten. Met welk gezelschap u ook komt; wij verwelkomen u graag op onze unieke locatie op de Veluwe.

  Wat wij u bieden

  Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen en unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur). Daarnaast vindt u bij ons dertien tennisbanen, een langlaufcircuit en een grote activiteitenhal van circa 1.500 m². Ons ongedwongen en vriendelijke personeel begeleidt u graag naar en tijdens uw activiteit. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden op onze unieke locatie in Dieren te ontdekken.

  }
  Boek nu een activiteit!
  Prachtige omgevingaan de rand van de Veluwe

  Prachtige omgeving
  aan de rand van de Veluwe

  Indoor activiteitenhal van +/- 1500 m2

  Indoor activiteitenhal van +/- 1500 m2

  Voor groepen van 2-400 personen

  Voor groepen van 2-400 personen

  Activiteiten in alle 4 seizoenen

  Activiteiten in alle 4 seizoenen

  Mis geen aanbiedingen