Bedrijfsuitjes

Originele bedrijfsuitjes op de Veluwe

Polysport in Gelderland kent oneindig veel mogelijkheden voor de invulling van actieve personeelsfeesten of bedrijfsuitjes op de Veluwe. Onze sfeervolle locatie aan ligt de rand van Veluwe in Gelderland. Ons bijzondere activiteitenaanbod, het heerlijke eten en onze gezellige, enthousiaste medewerkers maken Polysport dé locatie voor een uniek en onvergetelijke dag of meerdaags bedrijfsuitje.

Mogelijkheden

Zowel indoor als outdoor bieden wij uiteenlopende activiteiten op de Veluwe, geschikt voor iedereen. Wij bieden diverse indooractiviteiten aan in onze activiteitenhal. Daarnaast hebben wij een outdoorterrein, waar wij ook diverse activiteiten aanbieden.

Ook voor een heerlijk buffet, een gezellige borrel, een vergaderarrangement of een overnachting in een Finse chalet bent u bij ons aan het goede adres. Alle onderdelen zijn zowel los als in combinatie te boeken.

Arrangementen

Daarnaast bent u voor teambuilding bij Polysport ook op het juiste adres! Inspirerende vergaderarrangementen combineren met een teambuilding activiteit op de Veluwe. Polysport werkt samen met teambuilding specialisten uit de regio. Wilt u beter samenwerken? Of wilt u de leiderschapskwaliteiten verbeteren van uw managers? Vraag naar de mogelijkheden.

Ook kunt u met uw gezelschap overnachten in één van onze Finse chalets aan de rand van de Veluwe. Ook geschikt als groepsovernachting. Polysport biedt ook de leukste personeelsfeesten in Gelderland! Wat dacht u van een personeelsfeest met een thema? Of met een leuke spelshow? Ik hou van Holland of de Après ski quiz? Zo kunt u uw bedrijfsfeest, vergaderarrangement, teambuilding dag of groepsovernachting op de Veluwe geheel naar eigen wens invullen.

Activiteiten

Bekijk de diverse mogelijkheden voor de invulling van bedrijfsuitjes hieronder. U kunt direct online een offerte aanvragen!
Uiteraard denken wij graag met u mee over een programma wat aansluit bij uw wensen en budget. Neem gerust contact met ons op via de mail: info@polysport.nl of bel 0313-414971. Wij staan u graag te woord!!

Vrijblijvende offerte aanvragen