Boek snel het leukste bedrijfsuitje in Gelderland!

Polysport kent oneindig veel mogelijkheden voor de invulling van een bedrijfsuitje Gelderland. Zowel indoor als outdoor kunnen wij een uw collega’s of team vermaken met de leukste en spannendste bedrijfsuitjes.

Onze bosrijke locatie aan de rand van Veluwe in Gelderland, ons bijzondere activiteitenaanbod, het heerlijke eten en onze gezellige, enthousiaste medewerkers maken Polysport dé locatie voor een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje Gelderland.

Zowel indoor als outdoor bieden wij uiteenlopende activiteiten aan, geschikt voor iedereen. Maar ook voor een heerlijk buffet, een gezellige borrel, een vergaderarrangement of een overnachting in een Finse chalet bent u bij ons aan het goede adres. Alle onderdelen zijn zowel los als in combinatie te boeken. Zo kunt u uw uitje geheel naar eigen wens invullen.

Bedrijfsuitje Gelderland tip:

Heeft uw personeel of collega aansturing, verandering of stimulans nodig? Teambuilding Veluwe spiegelt het gedrag van uw team en brengt verbeterpunten aan de oppervlakte. Op ontspannen manieren koppelen we indoor- en outdoorprogramma’s aan elkaar naar uw doelstelling. Punten als leiderschap, samenwerking en communicatie komen aan bod. Kies uw doelstelling dat u wilt bereiken met uw gezelschap; Teambuilding Veluwe spiegelt het gedrag en maakt zo verandering binnen uw team mogelijk. Samen met onze trainers en eventueel voormalig topsporters zorgen wij voor teambuilding met echte meerwaarde!

Teambuilding Veluwe
Mega katapult bouwen, de Da Vinci brug bouwen, Mega ballen doolhof, lopende A, spinnenweb, mijnenveld en meer! U kunt het allemaal ervaren bij Polysport!

Programma
De groepen worden ingedeeld en de teambuilding Veluwe games kunnen beginnen. Onze begeleiding zorgt voor uitleg en veiligheid tijdens de games. Een programma duurt circa 1,5 a 2 uur. Na afloop volgt een prijsuitreiking. De winnaars krijgen een prachtige foto collage van de teamfoto’s.

Catering
Voor wat betreft de catering heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één van onze prima verzorgde buffetten of, als u voor een dagprogramma kiest, één van onze uitstekende lunches.

Bekijk de diverse andere mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Gelderland. Of vraag direct online een offerte aan.