Arrangementen Feestdagen

De leukste All-in arrangementen met de feestdagen op de Veluwe!

Onbeperkt eten, drinken en leuke activiteiten voor een vaste lage prijs tijdens de feestdagen. Bent u met een klein gezelschap, een groot gezelschap of gewoon met z’n tweeën dan bent u van harte welkom bij deze “open buffetten”. Een totaalconcept waar iedereen zich op in kan schrijven. “Wat een leuke dag was dat, lekker gegeten, genoeg gedronken en leuke en spannende activiteiten gedaan. En de kinderen vermaakten zich ook prima! Voor herhaling vatbaar!” aldus Dhr. van den Berg uit Zutphen.

Mogelijkheden

Eten en drinken
Voor ieder wat wils! U heeft de keuze uit lekkere warme en koude voorgerechten, heel veel soorten vlees-, en visgerechten, dagverse aardappelen en groenten, rauwkostsalades en als afsluiting een heel uitgebreid nagerechtenbuffet. Natuurlijk worden de gerechten aangepast aan de betreffend feestdag. Mevr. Garsens uit Apeldoorn: “Zo lekker heb ik in tijden niet gegeten, dat dit kan voor die prijs….”

Activiteiten

De activiteiten
Gedurende het hele arrangement staan onze begeleiders klaar bij alle activiteiten. U kunt ten alle tijde iets leuks doen. Langlaufen, tennissen, klimmen, pistoolschieten, handboogschieten, curlen, Segway rijden staan vaak op het activiteitenmenu.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ongedwongen dag/avond. Boek dus snel een van onze leuke arrangementen tijdens de feestdagen.

ALLE ARRANGEMENTEN MET FEESTDAGEN

De leukste All-in arrangementen met de feestdagen op de Veluwe!

Vrijblijvende offerte aanvragen