Een (kids for free) zondagmiddag lekker genieten met familie

Lekker uitgebreid eten en leuke activiteiten doen met de familie op de Veluwe. Een super gezellige middag voor jong en oud!

Onbeperkt eten, gezelligheid en leuke activiteiten voor een vaste lage prijs. Bent u met een klein gezelschap, een groot gezelschap of gewoon met z’n tweeën dan bent u van harte welkom bij deze “open buffetten”. Een totaalconcept waar iedereen zich op in kan schrijven.

Eten
Voor ieder wat wils! Een heerlijk soepje vooraf en u heeft de keuze uit minimaal 2 soorten vleesgerechten, dagverse aardappelen en groenten, rauwkostsalades en als afsluiting een heel lekker ijsje.

De activiteiten
Gedurende het hele arrangement staan onze begeleiders klaar bij alle activiteiten. U kunt ten alle tijde iets leuks doen. Curlen, tafeltennissen, klimmen, handboogschieten, luchtdruk pistoolschieten, Mega Carrera racebaan, tennissen en een springkussen voor de allerkleinsten staan op het activiteitenmenu.
Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ongedwongen zondagmiddag. Boek dus snel!

Programma:
14.00 uur: Ontvangst met Koffie, thee, warme chocolademelk en iets lekkers
14.30 uur: Leuke activiteiten: Curlen, tafeltennissen, klimmen, handboogschieten, luchtdruk pistoolschieten, Mega Carrera racebaan, tennissen en een springkussen
16.30 uur: Gezellig met elkaar een drankje drinken
17.00 uur: Opening 3 gangen buffet (soep, heerlijke gerechten voor ieder wat wils en een ijskar na)
19.00 uur: Einde

Bij dit Zondagmiddag familieuitje is inbegrepen:

                        • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
                        • Activiteiten: Curlen, tafeltennissen, klimmen, handboogschieten, luchtdruk pistoolschieten, Mega Carrera racebaan, tennissen en een springkussen
                        • 3 gangen diner-buffet
                        • Gezelligheid

Prijs: € 39,50 p.p.
Kinderen t/m 11 jaar zijn gratis

Dit arrangement kan uitsluitend doorgang vinden bij voldoende deelnemers.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Namens onze familie willen we Polysport bedanken. We hebben veel positieve reacties gehad en zijn heel tevreden over zowel de activiteiten als de catering.

Karin & Sonja

“Zo lekker heb ik in tijden niet gegeten, dat dit kan voor die prijs….”

Mevr. Garsens

“Wat een leuke dag was dat, lekker gegeten en leuke, spannende activiteiten gedaan. En de kinderen vermaakten zich ook prima! Voor herhaling vatbaar!”

Marc van den Berg