Vriendinnenweekend op de Veluwe

Deze groepsovernachting ziet er als volgt uit:

Dag 1

Programma
U wordt rond 13.00 uur ontvangen bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom. U kunt vervolgens gaan inchecken in onze sfeervolle chalets.

Catering
We beginnen de dag rond 13.30 met een uitgebreide Veluwse broodtaarten lunch met warme kip salade en bospaddestoelenssoep

Activiteit
De korte cryptische fototocht: Jullie worden onderling verdeeld in teams (als 1 groep ook mogelijk), elk team krijgt 10 spannende opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team krijgt een camera mee, daarmee moet bewezen worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Deze ongeveer 2 uur durende tocht staat helemaal in het teken van gezelligheid en teamgeest. U krijgt de foto’s mee als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag.

Borrelen en prijsuitreiking
Bij terugkomst rond 16.00 kunt u even rustig bijkomen van een prachtige wandeling over de Veluwe. Ook is het belangrijkste moment van de dag aangebroken. Welk team is het meest creatief en humoristisch? Wie gaat er vandoor met de prijs?
Tot het diner is het programma geheel aan u.

Diner
Om 19.00 uur bent u van harte welkom in ons restaurant “Vale Nieuwe”. Wij serveren u een heerlijk drie-gangen verrassingsdiner. Na het diner kunt u nog even gezellig nakletsen bij de open haard of aan de bar.

Dag 2

Ontbijt
Wij serveren een heerlijk ontbijt met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie/thee, jus d’orange en een eitje.

Programma
Na het ontbijt is er een keuze programma met keuze (van te voren) uit 2 leuke activiteiten; ons spectaculaire, hilarische langlaufprogramma of de unieke, prachtige e-scooter puzzeltocht.

Bij het langlaufen (minimaal 6 pers) staan onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer garant voor veel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een ‘Glühweinpauze’ zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Maar let op… er worden filmopnames gemaakt!

Voor de e-scooter puzzeltocht ontvang je een rugzak met benodigdheden om deze tocht te kunnen winnen. De GPS vertelt precies waar je naar toe moet. Eenmaal aangekomen bij dat punt, worden er een aantal vragen gesteld via de GPS. Maar let op! Als je het verkeerde antwoord geeft, word je de verkeerde kant opgestuurd. Daardoor maak je misschien meer meters dan het andere team (jullie worden onderling verdeeld in teams (als 1 groep ook mogelijk)) en is de kans op winst verkeken. Voor het juist beantwoorden van de vragen ontvangt je munten. Verzamel zoveel mogelijk munten en zo min mogelijk kilometers!De e-scooterpuzzeltocht over de Veluwe:

Lunch

Om 13.30 uur serveren wij u een High Tea. Verschillende soorten thee, heerlijke luxe hapjes en meer..

Na de lunch zit helaas dit gezellige vriendinnenweekend erop. Toch liever niet? U kunt dit programma naar eigen wens uitbreiden met:
– Nog een activiteit of een prachtige wandeling over de Veluwe
– Diner
– Bezoek aan Thermen Bussloo

Prijs: € 149 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Op basis van een 1 persoonskamer € 184,50 p.p.
Op basis van een 3 persoonskamer € 144,75 p.p.

Dit is inclusief:

            • 1 overnachting
            • 1x uitgebreid ontbijt
            • 1x High Tea
            • 1x Veluwse broodtaarten Lunch
            • 1x Een 3-gangen Diner
            • Cryptische fototocht
            • Wandeling
            • Langlaufprogramma (minimaal 6 pers) OF E-scooter puzzeltocht
            • Glühwein

Toeslagen:

      • Toeslag op zaterdag: € 10,00 per persoon
      • Toeristenbelasting a € 2,00 p.p.p.n.

Heb je zin om langer met vriendinnen te verblijven boek dan een extra nacht voor de speciale prijs van € 29,50 p.p. (op basis van een 2-persoonskamer).
Wilt u daar ontbijt bij boeken dan komt een extra nacht met ontbijt uit op € 42,00 p.p.

(De prijs van dit vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen)

Vrijblijvende offerte aanvragen