Een stoer uitje op de Veluwe

Deze groepsovernachting ziet er als volgt uit:

Programma
Dag 1:
U checkt in bij Polysport in de luxe chalets om 12.30 uur. Om 12.45 vertrekt u naar de Scrapheap Challenge locatie (10 min. lopen).Wint uw team?. Om 17.15 uur bent u weer terug en gaat u gezellig borrelen aan de bar. Tegen 18.30 serveren wij u een “Slopers maaltijd”. Daarna is het vrij programma. U kunt gezellig borrelen aan de bar, gezellig bij de buitenhaard zitten of misschien stappen in Arnhem of naar een lokale kroeg.

Dag 2:
9.30 uur luxe ontbijt. Na het Uitchecken gaat u een schiet-, en bijlwerp toernooi beleven.

Catering
Slopersmaaltijd
Bestaande uit: boerenschnitzel, frites en diverse dagverse groenten en rauwkost.

Lekker ontbijtje
Diverse verse broodjes, croissants, kaas, vleeswaren, zoet beleg, yoghurt en cruesli, gekookt eitje, roerei, spek, tomaat, komkommer, koffie, thee, biologische jus d’orange, en melk.

De activiteiten
Scrapheap Challenge is de meest gave workshop van Nederland. Metaalschroot, machines en gereedschappen zijn aanwezig op het terrein, in het atelier en de werkplaats. Er zijn meer dan voldoende materialen, zodat u, met uw team en de aanwezige creativiteit, vindingrijkheid, visie en fantasie een object kunt maken. U werkt in teams, onder onze deskundige leiding, om de meest wonderlijke opdrachten uit te voeren. Een strijd tegen materiaal, vorm en teams. (Minimale besteding 10 pers.)

Schietorama en bijlwerpen
Binnen dit programma speelt u 4 verschillende wedstrijden bestaande uit luchtdruk pistoolschieten, bijlwerpen, kruisboogschieten en handboogschieten. Uiteraard wordt alles professioneel begeleid. Een activiteit zonder al te veel inspanning. (Minimale besteding 10 pers.)

Stel uw eigen programma samen
De mogelijkheden voor de invulling van een groepsovernachting zijn divers. Wij stellen graag samen met u het gewenste programma samen. Bel dus direct met uw vragen of wensen 0313-414971 of neem contact met ons op via het contactformulier!

Prijzen

Kosten arrangement:
Op basis van een 3 persoonskamer € 151,25 p.p.
Op basis van een 2 persoonskamer € 159.85 p.p.
Op basis van een 1 persoonskamer € 199,60 p.p.

Genoemde bedragen zijn exclusief toeristenbelasting €2,00 p.p.p.n.
Let op. Bij de activiteiten geldt een minimale besteding van 10 personen.

U kunt dit programma desgewenst uitbreiden met:

    • Rondje bierproeverij bij 3 lokale cafe’s 25,- pp
    • Uitbreiding diner bijvoorbeeld Luxe BBQ voor meerprijs 10,- pp
    • Lunches vanaf 11,- pp
    • Nog een activiteit vanaf 7,50 pp

Vrijblijvende offerte aanvragen

Gezellig weekend gehad! De bar was goed te vinden 😉 en de activiteiten waren ook leuk.

ReneeMannenweekend 12 oktober

Ik heb erg genoten van een actief weekend met mijn vrienden! Ik zou Polysport zeker aanraden bij mijn familie en kennissen.

Marcel27 oktober