Tenniskamp op de Veluwe met luxe slaapplaatsen

Polysport is de perfecte locatie voor een leuk en goed verzorgd tenniskamp! De kinderen overnachten in een tennishotel op echte ‘hotelkamers’ in chalets op het tennispark. Polysport ligt aan de rand van het bos (Veluwe) en is een activiteitenpark, dus wat betreft ‘kinderen bezig houden’ is dat geen enkel probleem. Wij beschikken over 8 verlichte kunstgrasbanen, 3 gravelbanen en een indoorhal met 2 tennisbanen waarnaar, bij slecht weer, kan worden uitgeweken. ideale locatie voor een tenniskamp dus!

Programma

Invulling programma
Naast het tennissen is er voldoende te doen in en om ons activiteitencentrum om uw tenniskamp tot een succes te maken. Wij kunnen activiteiten als een bonte avond met disco, bbq, langlaufen, gps tochten, speurtochten, klimmen, handboogschieten en nog veel meer organiseren. In onze buurt zijn ook veel mogelijkheden tot vermaak zoals bijvoorbeeld De Spelerij/Uitvinderij of kano- en waterfietsenverhuur De Sluis.

Graag stellen we samen met u het ideale programma voor uw tenniskamp samen!

Wij verzorgen de locatie en gaan er van uit dat uw groep wordt begeleidt door leiders en tennistrainers. In overleg kunnen wij hier ook voor zorgen.

Prijzen

Prijzen zijn op aanvraag. Bel ons of mail ons uw wensen en we maken samen een mooi programma.

Eten & Drinken

Wij bieden diverse opties voor de invulling van de catering en kunnen die uit onze eigen keuken verzorgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen