Teambuilding

Elkaars sterke kanten benutten, acceptatie van verschillen, leren van elkaar. We verwachten nogal wat van onze teamgenoten. In deze training worden verwachtingen uitgesproken en beoefend. De leeromgeving is bij mooi weer in het bos en bij regen in de indoor activiteitenhal. De leermiddelen zijn de oefeningen uit de sport en spel wereld van Peter Oversteegen. U zult verrast zijn over de keuze uit meer dan 60 verschillende oefeningen die op uw wensen zijn toegespitst. Geniet in de natuur, leren van elkaar is nog nooit zo prettig geweest.

Programma

Programma
U wordt verwacht aan het eind van de middag op ons activiteitenpark in Dieren. Koffie en gebak staan bij aankomst voor u klaar. Na de koffie is het tijd om in te checken in onze chalets aan de rand van het bos. Hierna wordt u opgevangen door Peter Oversteegen van Sportieve Evenementen V.O.F. Hij biedt een ongeveer 1,5 uur durende programma voor uw gezelschap.

Eten en drinken
Na de buitentraining (bij slecht weer gaan we naar binnen) wordt u verwacht in ons sportcafé voor een aperitief. Vervolgens serveren wij u een 3-gangen diner. Na het diner is het pogramma ten einde. Uiteraard bent u weer welkom in ons sportcafé of misschien wilt u even gezellig naborrelen bij de open haard.

Avondprogramma
De rest van de avond mag u zelf invullen. U kunt ook kiezen voor een avondactiviteit.

Overnachten
Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Finse chalet, dat is onderverdeeld in vier aparte kamers. De chalets liggen aan de rand van het bos. Alle kamers zijn voorzien van losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, televisie en koelkastje.

Vervolg Programma
Na het ontbijt zal Peter Oversteegen u weer meenemen voor het vervolg van de buitentraining (1,5 uur). Na de training worden de doelstellingen nabesproken. Het 2-daagse programma wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Prijzen

Kosten training
Kosten: € 500,- (exclusief BTW) (8-18 personen, meer in overleg)
Duur: ± 3 uur
Inclusief intakegesprek in Dieren
Inbreng eigen trainer-coach mogelijk

Kosten accommodatie
€ 110,- p.p. (op basis van tweepersoonskamers)
Inclusief ontbijt, 3 gangen diner, lunch, zaalhuur, koffie/thee en overnachting.

€ 126,50 p.p. (op basis van eenpersoonskamers)
Inclusief ontbijt, 3 gangen diner, lunch, zaalhuur, koffie/thee en overnachting.

Wilt u het programma aanpassen? Bel ons gerust: 0313-414971

Eten & Drinken

Ontbijt:
Koffie, thee, jus d’orange, verse broodjes, zoet beleg, hartig beleg en een eitje.

3-gangen diner:
Soep vooraf. Het hoofdgerecht bestaat uit 2 soorten vlees, 2 soorten aardappelgerechten, 2 soorten groenten en rauwkost. Nagerecht.

Lunch
Een sportieve lunch bestaande uit goed gevulde soep, diverse broodjes, hartig en zoet beleg, warme snack, rauwkostsalade, onbeperkt koffie en thee en jus d’orange.

Drankenarrangement:
Het programma is exclusief eventuele drankjes. Wilt u de drankjes inclusief?

FAQ

Heeft u vragen over de training of de accommodatie? Bel ons gerust: (0313-414971)

Vrijblijvende offerte aanvragen