Teambuilding in het mooie Gelderland

Elkaars sterke kanten benutten, acceptatie van verschillen en leren van elkaar – deze verwachtingen zijn de kern van de teambuilding activiteiten die wij op de prachtige Veluwe in Gelderland organiseren. Gedurende deze training worden dergelijke verwachtingen uitgesproken en beoefend. De leeromgeving is bij mooi weer in het bos en bij regen in de indoor activiteitenhal. De leermiddelen zijn de oefeningen uit de sport- en spelwereld van Peter Oversteegen. U zult verrast zijn over de keuze uit meer dan 60 verschillende oefeningen die op uw wensen zijn toegespitst. Met vele activiteiten in de prachtige natuur van de Veluwe is teambuilding nog nooit zo prettig geweest!

Kies voor de beste locatie voor teambuilding in Gelderland

De locatie van Polysport Activiteitenpark is prachtig gelegen aan de Veluwe in Gelderland; perfect om prettig te vergaderen, aan teambuilding te doen of een fijn bedrijfsfeest te organiseren. Als u samen met uw managers of medewerkers een veranderingstraject in gang wilt zetten, kunnen wij dit perfect ondersteunen met de leukste teambuilding activiteiten van Gelderland, direct bij ons op de Veluwe! Wist u bijvoorbeeld dat wij sinds kort een spannende Escaperoom hebben? De Kolenmijn is een spannend avontuur waarbij het gehele team de krachten moet bundelen om de mijnschacht te verlaten! Ook voor andersoortige teambuilding kunt u op onze locatie in Gelderland uitstekend terecht. Hieronder vindt u een aantal teambuildingprogramma’s of ideeën waaruit u kunt kiezen.

Reserveer uw teambuildingsprogramma direct bij ons

Nog zoekende naar de teambuilding activiteiten bij ons op de Veluwe die het beste bij uw doelstellingen en visie aansluiten? De teambuilding trainingen die wij in Dieren, in Gelderland, organiseren combineren wij vaak met buitenactiviteiten en breaks – zo houden wij iedereen actief en geëngageerd! Samenwerken en presteren; dit zijn de kernpunten van ons programma. Ook voor overnachtingen kunt u bij ons terecht. Interesse? Neem dan contact met ons door een e-mail te sturen naar info@polysport.nl of bel naar 0313-414971.

Programma

Programma
U wordt verwacht aan het eind van de middag op ons activiteitenpark in Dieren. Koffie en gebak staan bij aankomst voor u klaar. Na de koffie is het tijd om in te checken in onze chalets aan de rand van het bos. Hierna wordt u opgevangen door Peter Oversteegen van Sportieve Evenementen V.O.F. Hij biedt een ongeveer 1,5 uur durende programma voor uw gezelschap.

Eten en drinken
Na de buitentraining (bij slecht weer gaan we naar binnen) wordt u verwacht in ons sportcafé voor een aperitief. Vervolgens serveren wij u een 3-gangen diner. Na het diner is het pogramma ten einde. Uiteraard bent u weer welkom in ons sportcafé of misschien wilt u even gezellig naborrelen bij de open haard.

Avondprogramma
De rest van de avond mag u zelf invullen. U kunt ook kiezen voor een avondactiviteit.

Overnachten
Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Finse chalet, dat is onderverdeeld in vier aparte kamers. De chalets liggen aan de rand van het bos. Alle kamers zijn voorzien van losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, televisie en koelkastje.

Vervolg Programma
Na het ontbijt zal Peter Oversteegen u weer meenemen voor het vervolg van de buitentraining (1,5 uur). Na de training worden de doelstellingen nabesproken. Het 2-daagse programma wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Prijzen

Kosten training
Kosten: € 500,- (exclusief BTW) (8-18 personen, meer in overleg)
Duur: ± 3 uur
Inclusief intakegesprek in Dieren
Inbreng eigen trainer-coach mogelijk

Kosten accommodatie
€ 110,- p.p. (op basis van tweepersoonskamers)
Inclusief ontbijt, 3 gangen diner, lunch, zaalhuur, koffie/thee en overnachting.

€ 126,50 p.p. (op basis van eenpersoonskamers)
Inclusief ontbijt, 3 gangen diner, lunch, zaalhuur, koffie/thee en overnachting.

Wilt u het programma aanpassen? Bel ons gerust: 0313-414971

Eten & Drinken

Ontbijt:
Koffie, thee, jus d’orange, verse broodjes, zoet beleg, hartig beleg en een eitje.

3-gangen diner:
Soep vooraf. Het hoofdgerecht bestaat uit 2 soorten vlees, 2 soorten aardappelgerechten, 2 soorten groenten en rauwkost. Nagerecht.

Lunch
Een sportieve lunch bestaande uit goed gevulde soep, diverse broodjes, hartig en zoet beleg, warme snack, rauwkostsalade, onbeperkt koffie en thee en jus d’orange.

Drankenarrangement:
Het programma is exclusief eventuele drankjes. Wilt u de drankjes inclusief?

FAQ

Heeft u vragen over de training of de accommodatie? Bel ons gerust: (0313-414971)

Vrijblijvende offerte aanvragen