Het Rhedensfiets4daagse arrangement:

Hotel Polysport, de uitvalsbasis voor een heerlijk verzorgde fietsweek!
Op 5 minuten fietsafstand van de start van de Rhedense fietsvierdaagse, aan de rand van de Veluwezoom, ligt Polysport. Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!
Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De kamers
Wij beschikken over 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Programma
Ontbijt is tussen 8.00 en 10.00. En het diner begint tussen 18.00 en 18.30 uur. Ook kunt u meedoen aan een leuke activiteit in die week.

Data
12 t/m 15 augustus 2015

Helaas zit Polysport al vol tijdens de Rhedense Fiets4Daagse.

Vrijblijvende offerte aanvragen