Onbeperkt eten, drinken en activiteiten met de kerstdagen bij Polysport!

All-in genieten met je familie en vrienden van heerlijk eten, drinken, gezelligheid en leuke activiteiten.
Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van ons luxe Kerstbuffet, activiteiten voor de kids (en volwassenen) en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie kerst te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen.

Aanvang van dit luxe kerstdiner met verrassende activiteiten is om 15.00 uur en duurt tot 20.30 uur. De activiteiten starten om 15.30 en eindigen 17.30 en bestaan uit: klimmen, indoor Segway rijden (vanaf 16 jaar), handboogschieten, bijlwerpen, pistoolschieten (vanaf 18 jaar), langlaufen, Curlen en tennissen. Ook zijn er een kleine speelhoek en een luchtkasteel voor de kleintjes! Om 17.30 gaan we lekker borrelen en dan is om 18.00 het buffet geopend. Eet smakelijk! Tegen 20.30 is het helaas afgelopen. Graag tot volgend jaar!

Prijs: slechts € 47,50 p.p. (kids t/m 3 gratis en kids van 4 t/m 11 betalen 50%)

Programma

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom bij Polysport.
Vanaf 15.30 staan we voor u klaar bij de verschillende activiteiten; segway rijden (vanaf 16 jaar), tennissen, langlaufen, klimmen, handboogschieten en curlen. Voor de hele kleintje maken wij een leuke speelhoek. Dus gewoon lekker doen waar u zin in heeft! U wordt de hele dag van drankjes voorzien (inclusief). De drankjes waar u uit kunt kiezen zijn Heineken, wijn, fris en warme dranken als koffie/thee en warme chocolademelk. Om 17.30 eindigen de activiteiten en gaan we lekker borrelen.
Tegen 18.00 uur wordt het buffet geopend. Heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten buffetten staan voor u klaar. Zorg u er wel voor dat de kinderen af en toe wat eten?! Door alle activiteiten wordt dat nog wel eens vergeten!
Rond 19.45 wordt het nagerechten buffet geserveerd.
Om 20.30 eindigt het programma. Heel veel plezier met het Polysport familie kerstbuffet.

Prijzen

Kosten slechts € 47,50 p.p.

Kinderen t/m 3 zijn gratis

Kinderen van 4 t/m 11 betalen 50%

Eten & Drinken

Warme en koude voorgerechten, een heel uitgebreid hoofdgerechtenbuffet en uitgebreid nagerechten buffet.

eten etenn

Vrijblijvende offerte aanvragen