Onbeperkt eten, drinken en leuke activiteiten met Pinksteren bij Polysport!

Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van onze luxe Pinkster-diner-buffet, activiteiten voor de kids (en volwassenen) en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie Pasen te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen (en volwassenen).

U bent dus van harte welkom bij het “Open Polysport Pinkster-diner-buffet”!

Onze Pinksterarrangement begint om 15.00 uur en duurt tot 19.30 uur. De activiteiten bestaan o.a. uit: klimmen, luchtdruk pistoolschieten, Segway rijden, mega carrera racebaan, handboogschieten, langlaufen, curlen en tennissen. Ook maken wij een leuke speelhoek voor de hele kleintjes!

Kosten slechts € 42,50 p.p. (kids t/m 3 gratis en kids van 4 t/m 11 betalen 50%)

Programma

Tussen 14.30 en 15.00 uur bent u van harte welkom bij Polysport. Om 15.00 uur staan we klaar bij de verschillende activiteiten: klimmen, luchtdruk pistoolschieten, mega carrera racebaan, Segway rijden, handboogschieten, langlaufen, curlen en tennissen. Ook maken wij een leuke speelhoek voor de hele kleintjes!

De drankjes waar u uit kunt kiezen zijn pils (jupiler), wijn, fris en warme drankjes.Tegen 16.30 uur wordt de uitgebreide Pinksteren-diner-buffet geopend. Zorgt u er wel voor dat de kinderen af en toe wat eten? Door alle activiteiten wordt dat nog wel eens vergeten! Rond 20.00 wordt het diner afgesloten met een geweldig nagerechten buffet. Heel veel plezier met het “Open Polysport Pinksterbuffet”.

Ons motto: gewoon lekker doen waar u zin aan heeft!

Prijzen

Kosten slechts € 42,50 p.p.

Kinderen t/m 3 zijn gratis.

Kinderen van 4 t/m 11 betalen 50%.

Eten & Drinken

Het Open Polysport Pinksteren-diner-buffet bestaat uit:

Een voorgerechtenbuffet en een hoofdgerechten buffet. U kunt kiezen uit meer dan 60 warme en koude gerechten!

Eet smakelijk!

Vrijblijvende offerte aanvragen