Loopbaantraining

Tijd nemen om terug te kijken, maar vooral om vooruit te kijken

Buitentraining (met outdoor opdrachten):

Het Loopbaanpad is een combinatie van inhoudelijke oefeningen en sportieve outdoor activiteiten. Veranderingen in het werk volgen elkaar snel op en daar moet een ieder zijn eigen weg in vinden. Zekerheden verdwijnen en er is minder sprake van uitgestippelde loopbanen. Neem daarom het heft in eigen handen en wacht niet af. Werk actief aan uw eigen toekomst met onze loopbaan coach. Stelt u zich de vraag hoe u nu aan de slag bent in uw werk en welke vooruitzichten u heeft voor de komende jaren? Voelt u zicht daar gelukkig bij? In het Loopbaanpad worden deze vragen stap voor stap aan de orde gesteld en de deelnemers helpen elkaar om focus te krijgen. We laten ons inspireren door de mooie omgeving. Samen met een gids trekken we dwars door de Veluwezoom. U komt letterlijk in beweging. Neemt u het veilige pad of kiest u voor een onbekende weg? We doen een compacte en realistische verkenning van de eigen mogelijkheden, kansen en voornemens. Wat kan ik, wat wil ik, wat is mogelijk? Elke deelnemer gaat weg met een concreet loopbaanadvies van onze loopbaan coach in de vorm van doelen en acties. De uitvoering van het Loopbaanpad is, al vele jaren, een samenwerking van Peter Oversteegen, Joop Bos (Sensus) en Hans Heyda (Centurio) en wordt vaak ingezet als afsluiting van menige bedrijfstraining. Er is een ééndaagse en tweedaagse variant en er zijn mogelijkheden voor verdere loopbaanbegeleiding.

Binnentraining (zonder outdoor opdrachten):

Bovenstaand programma kan ook prima zonder outdoor opdrachten. De doelstellingen en kwaliteit van de training gegeven door onze loopbaan coach blijven gewaarborgd.

Programma

Programma met buitentraining:
U wordt verwacht op onze locatie in Dieren. De koffie en het gebak staan bij aankomst voor u klaar. Na de koffie is het tijd om in te checken in onze chalets aan de rand van het bos. Hierna wordt u opgevangen door Joop Bos (Magma) en Peter Oversteegen (Sportieve Evenementen V.O.F.). Zij geven de training. Kiest u voor twee dagdelen dan ontvangen wij u graag in de middag. Kiest u voor drie dagdelen dan ontvangen wij u ‘s morgens.

Eten en drinken
Tijdens de training is alles inbegrepen, lunch, koffie, thee en ijswater. Na de training wordt u verwacht in ons sportcafé voor een aperitief. Vervolgens serveren wij u een 3-gangen diner.

Avondprogramma
Der rest van de avond mag u zelf invullen. Een aantal suggesties: bij de open haard gezellig naborrelen, aan de bar hangen, een muziekje aanvragen of een spelletje spelen. Het is ook mogelijk nog een avondactiviteit te plannen.

Overnachten
Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet, dat is onderverdeeld in vier aparte kamers. De chalets liggen aan de rand van het bos. Alle kamers zijn voorzien van losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, televisie en koelkastje.

Vervolg Programma
Na het ontbijt nemen Peter en Joop u weer mee voor het vervolg van de training. De tweedaagse wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Programma zonder buitentraining:
Qua programma en tijden verandert er niets. Alleen de manier van training geven zal aangepast worden. De outdoor opdrachten zullen vervallen.

Prijzen

Kosten Training 3 dagdelen:
tot  6 deelnemers,  1 trainer   3 dagdelen: € 2250,-
tot 12 deelnemers, 2 trainers 3 dagdelen: € 4500,-
tot 18 deelnemers, 3 trainer   3 dagdelen: € 6750,-
tot 24 deelnemers, 4 trainer   3 dagdelen: € 9000,-
Met buitentraining en outdoor opdrachten € 1500,-

Kosten Training 2 dagdelen:
tot 6 deelnemers, 1 trainer 2 dagdelen: € 1500,-
tot12 deelnemers, 2 trainers 2 dagdelen: € 3000,-
tot 18 deelnemers, 3 trainer 2 dagdelen: € 4500,-
tot 24 deelnemers, 4 trainer 2 dagdelen: € 6000,-
Met buitentraining en outdoor opdrachten € 1000,-
Kosten accommodatie:

Training 2 dagdelen:
€ 110,- p.p. (op basis van tweepersoonskamers)
Inclusief ontbijt, 3 gangen diner, lunch, zaalhuur, koffie/thee en overnachting

€ 126,50 p.p. (op basis van eenpersoonskamers)
Inclusief ontbijt, 3 gangen diner, lunch, zaalhuur, koffie/thee en overnachting

Training 3 dagdelen:
+/- € 25,- p.p.

Eten & Drinken

Ontbijt:
Koffie, thee, jus d’orange, verse broodjes, zoet beleg, hartig beleg en een eitje.

3-gangen diner:
Soep vooraf. Het hoofdgerecht bestaat uit 2 soorten vlees, 2 soorten aardappelgerechten, 2 soorten groenten en rauwkost. Nagerecht.

Lunch
Een sportieve lunch bestaande uit goed gevulde soep, diverse broodjes, hartig en zoet beleg, warme snack, rauwkostsalade, onbeperkt koffie en thee en jus d’orange.

Drankenarrangement:
Het programma is exclusief eventuele drankjes. Wilt u de drankjes inclusief?

FAQ

Heeft u vragen over de training of de accommodatie? Bel ons gerust: 0313-414971

Vrijblijvende offerte aanvragen