Kinderfeestje Langlaufen

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes gaan langlaufen, dat staat garant voor een ‘bult’ plezier! Je krijgt echte langlaufschoenen, ski’s en stokken. Je hoeft niet te kunnen langlaufen, sterker nog, jullie hebben veel meer lol als jullie het nog nooit hebben gedaan. Na een korte uitleg over het materiaal en de techniek gaan jullie richting de bult. Als het je lukt om bovenop de bult te komen kun je aan de andere kant de bult afglijden, net als skiën! Gegarandeerd een geslaag kinderpartijtje!

Programma
Als jullie er allemaal zijn gaan we na een korte uitleg de langlaufschoenen halen. Als we dan de schoenen aan hebben gaan we naar buiten voor de uitleg van het materiaal en de techniek. Dit duurt ongeveer 15-20 minuten. Daarna gaan jullie onder begeleiding van jullie eigen ouders en begeleiders op pad naar de bult. De bult op en af is heeeeel leuk! Na 1,5 a 2 uur zien we jullie dan weer terug voor een lekker kindermenu en overheerlijk ambachtelijk ijs!

Prijzen
Langlaufen € 7,50 p.p.
Patat met keuze uit kroket of frikandel € 3,00 p.p.
Onbeperkt ranja € 1,50 p.p.
1x Frisdrank € 2,20 p.p.
Ambachtelijke ijskar per bol € 1,50
Eten & Drinken

Zie prijzen.

FAQ

Veel gestelde vragen over het Kinderpartijtje Langlaufen

Wat doen we bij slecht weer?
Helaas kunnen wij geen alternatief bieden. Wel mag u kostenloos annuleren tot op de dag zelf. Eventueel kunnen we dan een andere datum kiezen.

Wanneer moeten wij het definitieve aantal deelnemers doorgeven?
Bij de reservering geeft u een inschatting en dan zien we op de dag zelf wel hoeveel het er uiteindelijk zijn.

Op welke dagen kunnen wij reserveren?
U kunt uitsluitend op doordeweekse dagen reserveren. Bij de binnenactiviteiten (klimmen en handboogschieten) zijn in de wintermaanden beperkte mogelijkheden. Vraag naar de beschikbare tijden.

Hoelaat mogen wij starten?
U bepaalt zelf wanneer u wilt beginnen. Wij moeten soms wel rekening houden met andere groepen.

Vrijblijvende offerte aanvragen