Kinderfeestje Klimmen

Haal jij de top? Tijdens je kinderpartijtje lekker met je vriendjes en vriendinnetjes klimmen en klauteren op onze klimwand. Een heel bijzondere en spannende ervaring, na afloop krijgt iedereen een ‘klimdiploma’ met groepsfoto en desgewenst sluiten we af met een lekker kindermenu.

Programma

Jullie worden ontvangen en dan maken wij een foto van de groep want die foto wordt gebruikt op de diploma’s. Daarna gaan we naar de hal. Jullie krijgen allemaal klimgordels om waar we jullie aan vast maken zodat het geheel veilig is. Dan gaan jullie één voor één klimmen. We kunnen ook nog verschillende routes maken om het wat moeilijker te maken. Na 1,5 uur klimmen krijgen jullie de klimdiploma’s. Desgewenst verzorgen wij een lekker kindermenu en een heerlijk ambachtelijk ijsje uit onze Veluwse ijskar!

Prijzen
Klimmen 1,5 uur t/m 6 kinderen € 75,-
Vanaf 7 kinderen € 12,50 per kind
Patat met keuze uit kroket of frikandel € 3,00 p.p.
Onbeperkt ranja € 1,50 p.p.
Frisdrank € 2,20 p.p.
Ambachtelijke ijskar met diverse bijlagen      per bol € 2,00
FAQ

Wat als het slecht weer is? Helaas kunnen wij geen alternatief bieden. Wel mag u kostenloos annuleren tot op de dag zelf. Eventueel kunnen we dan een andere datum kiezen.

Wanneer moeten wij het defenitieve aantal doorgeven? Wij maken met de reservering samen een inschatting en dan zien we op de dag zelf wel hoeveel het er uiteindelijk zijn.

Op welke dagen kunnen wij reserveren? U kunt uitsluitend op doordeweekse dagen reserveren. Bij de binnenactiviteiten (klimmen en schieten) zijn in de wintermaanden beperkte mogelijkheden. Vraag naar de beschikbare tijden. 0313-414971

Hoelaat mogen wij starten? U bepaalt zelf wanneer u wilt beginnen. Wij moeten soms wel rekening houden met ander groepen.

Vrijblijvende offerte aanvragen