Een zondagmiddag lekker genieten met familie

Lekker en uitgebreid eten, drinken en leuke activiteiten doen met de familie op de Veluwe. Een super gezellige middag voor jong en oud!

Onbeperkt eten, drinken en leuke activiteiten voor een vaste lage prijs. Bent u met een klein gezelschap, een groot gezelschap of gewoon met z’n tweeën dan bent u van harte welkom bij deze “open buffetten”. Een totaalconcept waar iedereen zich op in kan schrijven. “Wat een leuke dag was dat, lekker gegeten, genoeg gedronken en leuke en spannende activiteiten gedaan. En de kinderen vermaakten zich ook prima! Voor herhaling vatbaar!” aldus Dhr. van den Berg uit Zutphen.

Eten en drinken
Voor ieder wat wils! Een heerlijk soepje vooraf en u heeft de keuze uit heel veel soorten vlees-, en visgerechten, dagverse aardappelen en groenten, rauwkostsalades en als afsluiting een heel lekker ijsje.
Mevr. Garsens uit Apeldoorn: “Zo lekker heb ik in tijden niet gegeten, dat dit kan voor die prijs….”

De activiteiten
Gedurende het hele arrangement staan onze begeleiders klaar bij alle activiteiten. U kunt ten alle tijde iets leuks doen. Langlaufen, curlen, tafeltennissen, klimmen, handboogschieten, Mega Carrera racebaan, tennissen en een speelhoek voor de allerkleinsten staan vaak op het activiteitenmenu.
Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ongedwongen zondagmiddag. Boek dus snel!

Dit arrangement kan uitsluitend doorgang vinden bij voldoende deelnemers. Bel of mail ons.

Programma:
14.00 uur: Ontvangst met Koffie, thee, warme chocolademelk en iets lekkers
14.30 uur: Leuke activiteiten: Langlaufen, curlen, tafeltennissen, klimmen, handboogschieten, Mega Carrera racebaan, pistoolschieten, tennissen en een speelhoek voor de allerkleinsten
16.30 uur: Gezellig met elkaar een drankje drinken met stokbrood en kruidenboter
17.00 uur: Opening 3 gangen buffet (stevige soep, heerlijke gerechten voor ieder wat wils, ijs met warme kersen)
19.00 uur: Einde

Bij dit Zondagmiddag familieuitje is inbegrepen:

    • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
    • Activiteiten: langlaufen, curlen, klimmen, handboogschieten, GPS schatzoeken, mega Carrera racebaan, pistoolschieten, tennissen en een speelhoek voor de allerkleinsten
    • 3 gangen diner-buffet
    • Drankjes (Pils (Heineken) fris, wijn en koffie/thee onbeperkt)

Prijs: € 39,50 p.p.
Kinderen t/m 11 jaar zijn gratis (maximaal 1 per volwassene).

Dit arrangement kan uitsluitend doorgang vinden bij voldoende deelnemers.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Namens onze familie willen we Polysport bedanken. We hebben veel positieve reacties gehad en zijn heel tevreden over zowel de activiteiten als de catering.

Karin & Sonja