Programma

Bij binnenkomst krijgen uw gasten een echt Hollands attribuut uitgereikt. Wat men dan nog niet weet, is dat dit attribuut, het team waarin u ingedeeld bent aangeeft. U zult vandaag het leukste spel van de Nederlandse televisie spelen. Namelijk het Ik hou van Holland spelshow.

Na het ontvangst van uw gasten in een geheel Hollands omgetoverde zaal en met gezellige achtergrond muziek zal de presentator u het spel uitleggen.

Vervolgens zoekt iedereen zijn of haar teamgenoten op en wordt er door zowel team Rood wit blauw als team Oranje een teamcaptain aangesteld. De teamcaptain kiest de spelers voor de eerste ronde ( 3 stuks per team ) en dan gaat het spel van start. De tune wordt gestart , en de eerste ronde wordt gespeeld.

Vervolgens worden er per ronde 3 andere personen per team aangesteld. Per show komen er , als er genoeg deelnemers zijn , 44 verschillende personen achter de desks.

Ook de jongere gasten worden bij de show betrokken Voor hen hebben wij aangepaste vragen en liedjes. Bij groepen worden ook de achterban van de teams betrokken bij het raden van de liedjes en de schattingsvragen. Kortom een interactieve show voor al uw gasten.

Er zijn een 6 tal rondes variërend van spelling , goed of fout , schattingsvragen en algemene kennis. Ook de verjaardagsronde en meneer Cheung zullen niet ontbreken. De 7de ronde is de finale ronde met het beruchte rad. Uiteraard wordt er halverwege de show even gepauzeerd voor een drankje en pauze.

Het winnende team zal naar huis gaan met de felbegeerde Gouden klomp!

Wilt u dit programma boeken op een zaterdag in maart, april, mei, juni, september, oktober of november, met minder dan 40 personen, dan uitsluitend op aanvraag.

Programma

Zie omschrijving.

U kunt natuurlijk dit programma uitbreiden met een activiteit, overnachting, vergaderarrangement, buffet, nagerecht en meer…

Prijzen

De kosten voor dit complete, 2 uur durende, spelshow-programma bedragen 650,- tot 20 personen. Elk persoon extra betaald 12,50 p.p. (inclusief BTW).

Een uitgebreid stamppottenbuffet kost 24,50 p.p.

Een eenvoudig stamppottenbuffet kost 19,50 p.p.

Drankenarrangementen vanaf 13,50 p.p. (2 uur)

Eten & Drinken

Uitgebreid Stamppotten buffet
Een heerlijk Hollands buffet bestaande uit: boerenkool, zuurkool, hutspot, jus, zuur, spekjes, ribbetjes, rookworst, draadjesvlees, verse worst, speklappen en gehaktballen.

Eenvoudig buffet
Een heerlijk Hollands buffet bestaande uit: boerenkool, jus, zuur, spekjes, rookworst, speklappen en gehaktballen.

Lunches
Ook om te lunchen zijn er diverse mogelijkheden. Van een ‘sportieve lunch’ tot een ‘broodjes lunch’.

Drankenarrangementen
Kies voor een all-in drankenarrangement bij uw uitje! U boekt al een drankenarrangement voor
€ 15,00 p.p. (voor 2,5 uur). U kunt ook kiezen voor één gezamenlijke nota, een persoonlijke drankenkaart of consumptiebonnen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het was een geslaagde dag , goed verzorgd en georganiseerd. Vooral het langlaufen en de film, die hierover gemaakt is was erg hilarisch.

C. Horsman

Omdat wij een kleine groep hebben onder de 10 is het altijd moeilijk zoeken want niet overal kun je terecht met een kleine groep. maar de dag was zeeer goed geslaagd en het eten was bijzonder lekker. zeker een aanrader.

N. Derks