3 daags wandelarrangement op de Veluwe

Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.  De chalets bevinden zich aan het rand van het bos, dus vraag even aan de bar wanneer u het beste wilde dieren kunt gaan “spotten”. Boek daarom gelijk een nacht, of meer, bij met een mooie korting.

De kamers
Wij beschikken over 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Programma
U bepaald zelf natuurlijk hoe u de dagen in wilt delen. Dit arrangement is inclusief, 2 overnachtingen, 2x ontbijt en 2x een uitgebreid 3-gangen diner, toeristenbelasting, WiFi, koffie en thee op de kamers, beddengoed en linnengoed, fietsroutes, wandelroutes en gezelligheid.

Prijzen

Kosten 3-daags wandelarrangement:
Op basis van een 2 persoonskamer € 130,00 p.p.
Op basis van een 3 persoonskamer € 121,00 p.p.
Op basis van een 1 persoonskamer € 185,00 p.p.

Ook kunt u een nacht (of meer) bijboeken. Vraag naar de mogelijkheden!

Op zaterdag geldt een toeslag van €10,00 per kamer.

Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis (mits gebruik eigen bedje)

Kinderen van 4 tm 11 jaar betalen 50%. Dit geld niet voor de huurartikelen zoals kamerhuur, fietsen, steps, etc.

Prijzen onder voorbehoud.

Eten & Drinken

Het ontbijt:
Heerlijke verse broodjes met zoet en hartig beleg, yoghurt, muesli, vruchtjes, koffie (verschillende soorten), thee, jus d’orange en een lekker vers eitje.

Het verrassing 3 gangen diner:
Onze kok bereid een heerlijk 3 gangen diner voor u. Als u iets niet lust dan passen wij dit natuurlijk aan. Graag melden als u de reservering maakt dan houden wij daar rekening mee.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Beste Patrick, Tessa, Ruben, Melanie, Tim, De geweldige kok en de rest van jullie team,

Namens alle wandelaars (28) wil ik jullie dank zeggen voor jullie meer dan uitstekende verzorging tijdens ons wandelweekend van 10 tot en met 12 november 2017.

De accommodatie ( netjes, schoon, van alle gemakken voorzien en uitstekende bedden), de geweldige keuken (zowel ontbijt als zeer zeker het diner!), de klantvriendelijkheid (niets was teveel, alles werd met een lach opgelost) maakt van Polysport een geweldige partner in het verzorgen van een geslaagd weekend.

De pubquiz met Tim en op zondag de boswandeling met een zeer kundige boswachter Sander Bosman, die een zeer heldere en interessante uitleg van plant en dier gaf, was een mooie aanvulling van ons wandelprogramma.

Beste mensen bedankt en wij zullen het zeker doorvertellen en wie weet tot ziens !

Met sportieve wandelgroeten,

Voorzitter WandelSportCentrum De Solberg
Beesel.

Jo Mullenders