Fietsarrangement over de Veluwe

Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.  De chalets bevinden zich aan het rand van het bos, dus vraag even aan de bar wanneer u het beste wilde dieren kunt gaan “spotten”. Boek daarom gelijk een nacht, of meer, bij met een mooie korting.

De kamers

Wij beschikken over 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Programma

U bepaald zelf natuurlijk hoe u de dagen in wilt delen. Dit arrangement is inclusief, 2 overnachtingen, 2x ontbijt en 2x een uitgebreid 3-gangen diner, toeristenbelasting, WiFi, koffie en thee op de kamers, beddengoed en linnengoed, fietsroutes, wandelroutes en gezelligheid.

Prijzen

Kosten 3-daags fietsarrangement:
Op basis van een 2 persoonskamer € 123,00 p.p.
Op basis van een 3 persoonskamer € 114,00 p.p.
Op basis van een 1 persoonskamer € 178,00 p.p.

Uiteraard kunt u bijboeken. Vraag naar de prijzen.

Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis (mits gebruik eigen bedje)

Exclusief toeristenbelasting
Exclusief zaterdag toeslag 10,- per kamer

Kinderen van 4 tm 11 jaar betalen 50%. Dit geld niet voor de huurartikelen zoals kamerhuur, fietsen, steps, etc.

Eten & Drinken

Het ontbijt:
Heerlijke verse broodjes met zoet en hartig beleg, yoghurt, muesli, vruchtjes, koffie (verschillende soorten), thee, jus d’orange en een lekker vers eitje.

Het verrassing 3 gangen diner:
Onze kok bereid een heerlijk 3 gangen diner voor u. Als u iets niet lust dan passen wij dit natuurlijk aan. Graag melden als u de reservering maakt dan houden wij daar rekening mee.

Vrijblijvende offerte aanvragen