Offerte aanvragen X

  Heb je een vraag? Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl Offerte aanvragen ›
  Vriendenweekend DEAL

  Een stoer uitje op de Veluwe Deze groepsovernachting ziet er als volgt uit:

  Programma
  Dag 1:
  U checkt in bij Polysport in de luxe chalets om 12.30 uur. Om 12.45 vertrekt u naar de Scrapheap Challenge locatie (10 min. lopen).Wint uw team?. Om 17.15 uur bent u weer…

  Vriendenweekend DEAL

  Een stoer uitje op de Veluwe

  Deze groepsovernachting ziet er als volgt uit:

  Programma
  Dag 1:
  U checkt in bij Polysport in de luxe chalets om 12.30 uur. Om 12.45 vertrekt u naar de Scrapheap Challenge locatie (10 min. lopen).Wint uw team?. Om 17.15 uur bent u weer terug en gaat u gezellig borrelen aan de bar. Tegen 18.30 serveren wij u een “Slopers maaltijd”. Daarna is het vrij programma. U kunt gezellig borrelen aan de bar, gezellig bij de buitenhaard zitten of misschien stappen in Arnhem of naar een lokale kroeg.

  Dag 2:
  9.30 uur luxe ontbijt. Na het Uitchecken gaat u een schiet-, en bijlwerp toernooi beleven.

  Catering
  Slopersmaaltijd
  Bestaande uit: boerenschnitzel, frites en diverse dagverse groenten en rauwkost.

  Lekker ontbijtje
  Diverse verse broodjes, croissants, kaas, vleeswaren, zoet beleg, yoghurt en cruesli, gekookt eitje, roerei, spek, tomaat, komkommer, koffie, thee, biologische jus d’orange, en melk.

  De activiteiten
  Scrapheap Challenge is de meest gave workshop van Nederland. Metaalschroot, machines en gereedschappen zijn aanwezig op het terrein, in het atelier en de werkplaats. Er zijn meer dan voldoende materialen, zodat u, met uw team en de aanwezige creativiteit, vindingrijkheid, visie en fantasie een object kunt maken. U werkt in teams, onder onze deskundige leiding, om de meest wonderlijke opdrachten uit te voeren. Een strijd tegen materiaal, vorm en teams. (Minimale besteding 10 pers.)

  Schietorama en bijlwerpen
  Binnen dit programma speelt u 4 verschillende wedstrijden bestaande uit luchtdruk pistoolschieten, bijlwerpen, kruisboogschieten en handboogschieten. Uiteraard wordt alles professioneel begeleid. Een activiteit zonder al te veel inspanning. (Minimale besteding 10 pers.)

  Stel uw eigen programma samen
  De mogelijkheden voor de invulling van een groepsovernachting zijn divers. Wij stellen graag samen met u het gewenste programma samen. Bel dus direct met uw vragen of wensen 0313-414971 of neem contact met ons op via het contactformulier!

  Vanaf €151,25 p.p.
  Offerte aanvragen ›
  Prachtige omgevingaan de rand van de Veluwe

  Prachtige omgeving
  aan de rand van de Veluwe

  Indoor activiteitenhal van +/- 1500 m2

  Indoor activiteitenhal van +/- 1500 m2

  Voor groepen van 2-400 personen

  Voor groepen van 2-400 personen

  Activiteiten in alle 4 seizoenen

  Activiteiten in alle 4 seizoenen

  Mis geen aanbiedingen