Offerte aanvragen X

  Heb je een vraag? Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl Offerte aanvragen ›
  Mannenweekend

  Programma
  Dag 1:
  U wordt om 12.00 uur ontvangen bij Polysport Activiteitenpark met een heerlijke Broodjes lunch. Vervolgens checkt u in de luxe chalets om 12.30 uur. Om 12.45 vertrekt u naar de Scrapheap Challenge locatie (10 min. lopen).Wint uw team?. Om 17.15 uur bent u weer terug en gaat u gezellig borrelen aan de bar. Tegen 17.30 serveren wij u een Luxe BBQ. Drankjes inclusief van 17.15 tot 20.00! Rond 20.00 uur gaat u wandelend met GPS op pad voor een “Rondje Bierproeverij” bij 3 lokale cafe’s in Dieren.

  Dag 2:
  9.30 uur luxe ontbijt. Na het Uitchecken (rond 10.30) gaat u een schiet-, en bijlwerp toernooi beleven.

  Mannenweekend Mannenweekend Mannenweekend Mannenweekend Mannenweekend
  Mannenweekend Mannenweekend Mannenweekend Mannenweekend Mannenweekend

  De activiteiten

  Scrapheap Challenge
  De meest gave workshop van Nederland. Metaalschroot, machines en gereedschappen zijn aanwezig op het terrein, in het atelier en de werkplaats. Er zijn meer dan voldoende materialen, zodat u, met uw team en de aanwezige creativiteit, vindingrijkheid, visie en fantasie een object kunt maken. U werkt in teams, onder onze deskundige leiding, om de meest wonderlijke opdrachten uit te voeren. Een strijd tegen materiaal, vorm en teams. (Minimale besteding 10 pers.)

  Rondje Bierproeverij met GPS
  Bij 3 verschillende cafe’s proeft (halve glazen of proefglazen) u 2 soorten speciaalbier. Bij elk biertje krijgt u uitleg!

  Schietorama en bijlwerpen
  Binnen dit programma speelt u 4 verschillende wedstrijden bestaande uit luchtdruk pistoolschieten, bijlwerpen, kruisboogschieten en handboogschieten. Uiteraard wordt alles professioneel begeleid. Een activiteit zonder al te veel inspanning. (Minimale besteding 10 pers.)

  Stel uw eigen programma samen
  De mogelijkheden voor de invulling van een groepsovernachting zijn divers. Wij stellen graag samen met u het gewenste programma samen. Bel dus direct met uw vragen of wensen 0313-414971 of neem contact met ons op via het contactformulier!

  Vanaf €213,85 p.p.
  Offerte aanvragen ›

  "Hier kunnen quotes"

  - Geert van Dijk
  Prachtige omgevingaan de rand van de Veluwe

  Prachtige omgeving
  aan de rand van de Veluwe

  Indoor activiteitenhal van +/- 1500 m2

  Indoor activiteitenhal van +/- 1500 m2

  Voor groepen van 2-400 personen

  Voor groepen van 2-400 personen

  Activiteiten in alle 4 seizoenen

  Activiteiten in alle 4 seizoenen

  Mis geen aanbiedingen