Offerte aanvragen X

  Heb je een vraag? Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl Offerte aanvragen ›
  Loopbaantraining

  Tijd nemen om terug te kijken, maar vooral om vooruit te kijken Buitentraining (met outdoor opdrachten):

  Het Loopbaanpad is een combinatie van inhoudelijke oefeningen en sportieve outdoor activiteiten. Veranderingen in het werk volgen elkaar snel op en daar moet een ieder zijn eigen weg in vinden. Zekerheden verdwijnen en er is…

  Loopbaantraining

  Tijd nemen om terug te kijken, maar vooral om vooruit te kijken

  Buitentraining (met outdoor opdrachten):

  Het Loopbaanpad is een combinatie van inhoudelijke oefeningen en sportieve outdoor activiteiten. Veranderingen in het werk volgen elkaar snel op en daar moet een ieder zijn eigen weg in vinden. Zekerheden verdwijnen en er is minder sprake van uitgestippelde loopbanen. Neem daarom het heft in eigen handen en wacht niet af. Werk actief aan uw eigen toekomst met onze loopbaan coach. Stelt u zich de vraag hoe u nu aan de slag bent in uw werk en welke vooruitzichten u heeft voor de komende jaren? Voelt u zicht daar gelukkig bij? In het Loopbaanpad worden deze vragen stap voor stap aan de orde gesteld en de deelnemers helpen elkaar om focus te krijgen. We laten ons inspireren door de mooie omgeving. Samen met een gids trekken we dwars door de Veluwezoom. U komt letterlijk in beweging. Neemt u het veilige pad of kiest u voor een onbekende weg? We doen een compacte en realistische verkenning van de eigen mogelijkheden, kansen en voornemens. Wat kan ik, wat wil ik, wat is mogelijk? Elke deelnemer gaat weg met een concreet loopbaanadvies van onze loopbaan coach in de vorm van doelen en acties. De uitvoering van het Loopbaanpad is, al vele jaren, een samenwerking van Peter Oversteegen, Joop Bos (Sensus) en Hans Heyda (Centurio) en wordt vaak ingezet als afsluiting van menige bedrijfstraining. Er is een ééndaagse en tweedaagse variant en er zijn mogelijkheden voor verdere loopbaanbegeleiding.

  Binnentraining (zonder outdoor opdrachten):

  Bovenstaand programma kan ook prima zonder outdoor opdrachten. De doelstellingen en kwaliteit van de training gegeven door onze loopbaan coach blijven gewaarborgd.

  Programma met buitentraining:
  U wordt verwacht op onze locatie in Dieren. De koffie en het gebak staan bij aankomst voor u klaar. Na de koffie is het tijd om in te checken in onze chalets aan de rand van het bos. Hierna wordt u opgevangen door Joop Bos (Magma) en Peter Oversteegen (Sportieve Evenementen V.O.F.). Zij geven de training. Kiest u voor twee dagdelen dan ontvangen wij u graag in de middag. Kiest u voor drie dagdelen dan ontvangen wij u ‘s morgens.

  Eten en drinken
  Tijdens de training is alles inbegrepen, lunch, koffie, thee en ijswater. Na de training wordt u verwacht in ons sportcafé voor een aperitief. Vervolgens serveren wij u een 3-gangen diner.

  Avondprogramma
  Der rest van de avond mag u zelf invullen. Een aantal suggesties: bij de open haard gezellig naborrelen, aan de bar hangen, een muziekje aanvragen of een spelletje spelen. Het is ook mogelijk nog een avondactiviteit te plannen.

  Overnachten
  Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet, dat is onderverdeeld in vier aparte kamers. De chalets liggen aan de rand van het bos. Alle kamers zijn voorzien van losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, televisie en koelkastje.

  Vervolg Programma
  Na het ontbijt nemen Peter en Joop u weer mee voor het vervolg van de training. De tweedaagse wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

  Programma zonder buitentraining:
  Qua programma en tijden verandert er niets. Alleen de manier van training geven zal aangepast worden. De outdoor opdrachten zullen vervallen.

  Vanaf €37,50 p.p.
  Offerte aanvragen ›
  Prachtige omgevingaan de rand van de Veluwe

  Prachtige omgeving
  aan de rand van de Veluwe

  Indoor activiteitenhal van +/- 1500 m2

  Indoor activiteitenhal van +/- 1500 m2

  Voor groepen van 2-400 personen

  Voor groepen van 2-400 personen

  Activiteiten in alle 4 seizoenen

  Activiteiten in alle 4 seizoenen

  Mis geen aanbiedingen