De leukste personeelsuitjes boekt u bij Polysport!

Bent u aan de beurt? Een teamuitje, bedrijfsuitje of wilt u er gewoon even lekker met het personeel ertussenuit? Al jaren verzorgt Polysport de leukste personeelsuitjes voor collega’s uit heel Nederland. Onze sfeervolle locatie aan de rand van de Veluwe en het bijzondere activiteitenaanbod gecombineerd met prima eten en drinkenmaken van Polysport dé locatie voor de meest onvergetelijke personeelsuitjes, waarover nog lang nagepraat zal worden.
Wilt u een actief of juist iets minder actief programma voor uw personeelsuitje? Wij bieden voor elk wat wils. Het hele team, jong en oud, kan meedoen. U heeft eveneens de mogelijkheid om na een uitgebreid buffet gezellig met zijn allen te overnachten in onze authentieke Finse chalets. Vervolgens ’s morgens samen ontbijten desgewenst nog een afsluitende activiteit en uw personeelsuitje is helemaal compleet.

Voorbeelden van familie uitjes:

Al onze activiteiten zijn zowel apart als in combinatie te boeken. Onze personeelsuitjes zijn volledig naar eigen wens in te vullen. Ook bieden we diverse all-in arrangementen, waarbij activiteiten, eten en drinken en eventueel een overnachting, zijn inbegrepen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!