Klantgericht Denken en Doen!

Een sportief programma, dat u meeneemt in de wereld van een klant

Wie is uw klant?

Een vraag die ons bezig kan houden. Is het degene die betaalt voor uw dienst of product? Of zijn uw klanten personen, consumenten, bedrijven en instellingen? In de zorgsector zijn patiënten de klanten, maar ook collega’s zijn klanten. Een klantgerichte organisatie stelt zijn klant centraal! Maar wat moet je allemaal doen om klantgericht te zijn? Stelt u uw klant op nummer 1? Heeft u inzichten in uw klant? Waarom gaan klanten weg?

Vraagstukken die we samen met uw medewerkers zullen behandelen.

De stappen in uw klantgerichtheid programma:
– Communicatie
– Pro actief handelen
– Samenspel met uw klant
– Een klacht is een geschenk uit de hemel

Tijdens deze anderhalve dag verbinden we de theorie met de praktijk en gaan uw medewerkers samenwerken. Met de nodige feedback wordt er een grotere klantdichtheid gecreëerd. Het programma vindt zowel buiten als binnen plaats.

Dit programma wordt georganiseerd in samenwerking met www.stc-trainingen.nl.

Programma

Programma met buitentraining
U wordt verwacht op onze locatie in Dieren. Koffie en gebak staan bij aankomst voor u klaar. Na de koffie is het tijd om in te checken in onze chalets aan de rand van het bos. Hierna wordt u opgevangen door Jeroen Swiers van www.stc-trainingen.nl. Jeroen geeft u twee dagdelen training, zowel binnen als buiten.

Eten en drinken
Tijdens de training is alles inbegrepen, lunch, koffie, thee en ijswater. Na de training wordt u verwacht in ons sportcafé voor een aperitief. Vervolgens serveren wij u een 3-gangen diner.

Avondprogramma
De rest van de avond mag u zelf invullen. Een aantal suggesties: Bij de open haard gezellig naborrelen, aan de bar hangen, een muziekje aanvragen of een spelletje spelen. U kunt ook een avondactiviteit plannen.

Overnachten
Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet, dat is onderverdeeld in vier aparte kamers. De chalets liggen aan de rand van het bos. Alle kamers zijn voorzien van losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, televisie en koelkastje.

Vervolg Programma
Na het ontbijt vindt het tweede deel van de training plaats. Als afsluiting van de 2-daagse serveren wij nog een heerlijke lunch.

Programma zonder buitentraining
Wilt u geen outdooractiviteiten in uw programma? Dat kan ook. Qua programma en tijden verandert er dan niets. Alleen de manier van training geven zal aangepast worden, waarbij de outdoor opdrachten vervallen.

Prijzen

Kosten training
Kosten: € 135,00 p.p. (8-20 personen, meer in overleg)
Duur: 3 dagdelen
Inclusief intakegesprek in Dieren.

Kosten accommodatie
€ 131,00 p.p. (op basis van tweepersoonskamers)
Inclusief ontbijt, 3 gangen diner, lunch, zaalhuur, koffie/thee en overnachting.

€ 147,50 p.p. (op basis van eenpersoonskamers)
Inclusief ontbijt, 3 gangen diner, lunch, zaalhuur, koffie/thee en overnachting.

Wilt u het programma aanpassen? Bel ons gerust: 0313-414971

Eten & Drinken

Ontbijt:
Koffie, thee, jus d’orange, verse broodjes, zoet beleg, hartig beleg en een eitje.

3-gangen diner:
Soep vooraf. Het hoofdgerecht bestaat uit 2 soorten vlees, 2 soorten aardappelgerechten, 2 soorten groenten en rauwkost. Nagerecht.

Lunch
Een sportieve lunch bestaande uit een goed gevulde soep, diverse broodjes, hartig en zoet beleg, warme snack, rauwkostsalade, onbeperkt koffie en thee en jus d’orange.

Drankenarrangement:
Het programma is exclusief eventuele drankjes. Wilt u de drankjes inclusief?

FAQ

Heeft u vragen over de training of de accommodatie? Bel ons gerust: 0313-414971

Vrijblijvende offerte aanvragen