0313-414971
Helaas zitten wij dit jaar vol. Graag zien wij u volgend jaar of met de Paasbrunch (zelfde concept) 2015 Lees meer »

Polysport Familie Kerstbuffet

Heerlijk genieten van een luxe kerstbuffet en de kinderen vermaken zich prima!
Soort arrangement Activiteiten
Outdoor
Indoor
Categorieën Sport & Spel
Actie & Avontuur
Indoor
Themafeest
Aantal personen 1 - 150 personen 
Locatie Polysport 
Opties Overnachten 
Prijs
Vanaf
39, 50 p.p.
Dit vind ik leuk

Onbeperkt eten, drinken en activiteiten met de kerstdagen bij Polysport!

 Na het grote succes van het Polysport Familie Kerstbuffet van afgelopen jaar, bieden wij u dit jaar weer de kans om kerst op een unieke manier te beleven! 

Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van ons luxe Kerstbuffet, activiteiten voor de kids (en volwassenen) en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie kerst te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen.

U bent dus van harte welkom in familierestaurant Polysport!

Aanvang van dit kerstdiner is om 16.30 uur en duurt tot 21.00 uur. De activiteiten bestaan o.a. uit: klimmen, indoor segway rijden (vanaf 16 jaar), handboogschieten, langlaufen, curlen en tennissen. Ook maken wij een leuke speelhoek voor de hele kleintjes!

Kosten slechts € 39,50 p.p. (kids t/m 3 gratis en kids van 4 t/m 11 betalen 50%)
Bel (0313-414971) of mail (info@polysport.nl) dus direct en reserveer snel!

 

Om 16.30 uur bent u van harte welkom bij Polysport. Vanaf 17.00 staan we voor u klaar bij de verschillende activiteiten; segway rijden (vanaf 16 jaar), tennissen, langlaufen, klimmen, handboogschieten en curlen. Voor de hele kleintje maken wij een leuke speelhoek. Dus gewoon lekker doen waar u zin in heeft! U wordt de hele avond van drankjes voorzien (inclusief). De drankjes waar u uit kunt kiezen zijn Heineken, wijn, fris en warme dranken als koffie/thee en warme chocolademelk. Tegen 18.30 uur wordt het buffet geopend. Heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten buffetten staan voor u klaar. Zorg u er wel voor dat de kinderen af en toe wat eten?! Door alle activiteiten wordt dat nog wel eens vergeten! Rond 20.30 wordt het ijsbuffet geserveerd. Om 21.00 eindigt het programma. Heel veel plezier met het Polysport familie kerstbuffet 2014.

Kosten slechts € 39,50 p.p.

Kinderen t/m 3 zijn gratis

Kinderen van 4 t/m 11 betalen 50%

U kunt kiezen uit meer dan 60 gerechten. Warme en koude voorgerechten, een heel uitgebreid hoofdgerechtenbuffet en uitgebreid nagerechten buffet.

 

   

 

Andere klanten bekeken ook