Onbeperkt eten, drinken en activiteiten met de kerstdagen bij Polysport!

Na het grote succes van het Polysport Familie Kerstbuffet van afgelopen jaar, bieden wij u dit jaar weer de kans om kerst op een unieke manier te beleven!

Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van ons luxe Kerstbuffet, activiteiten voor de kids (en volwassenen) en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie kerst te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen.

U bent dus van harte welkom in familierestaurant Polysport!

Aanvang van dit kerstdiner is om 16.30 uur en duurt tot 21.00 uur. De activiteiten bestaan o.a. uit: klimmen, indoor segway rijden (vanaf 16 jaar), handboogschieten, langlaufen, curlen en tennissen. Ook maken wij een leuke speelhoek voor de hele kleintjes!

Prijs: slechts € 47,50 p.p. (kids t/m 3 gratis en kids van 4 t/m 11 betalen 50%)

Programma

Om 16.30 uur bent u van harte welkom bij Polysport.
Vanaf 17.00 staan we voor u klaar bij de verschillende activiteiten; segway rijden (vanaf 16 jaar), tennissen, langlaufen, klimmen, handboogschieten en curlen. Voor de hele kleintje maken wij een leuke speelhoek. Dus gewoon lekker doen waar u zin in heeft! U wordt de hele avond van drankjes voorzien (inclusief). De drankjes waar u uit kunt kiezen zijn Heineken, wijn, fris en warme dranken als koffie/thee en warme chocolademelk.
Tegen 18.30 uur wordt het buffet geopend. Heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten buffetten staan voor u klaar. Zorg u er wel voor dat de kinderen af en toe wat eten?! Door alle activiteiten wordt dat nog wel eens vergeten!
Rond 20.30 wordt het ijsbuffet geserveerd.
Om 21.00 eindigt het programma. Heel veel plezier met het Polysport familie kerstbuffet 2016.

Prijzen

Kosten slechts € 47,50 p.p.

Kinderen t/m 3 zijn gratis

Kinderen van 4 t/m 11 betalen 50%

Eten & Drinken

U kunt kiezen uit meer dan 60 gerechten. Warme en koude voorgerechten, een heel uitgebreid hoofdgerechtenbuffet en uitgebreid nagerechten buffet.

eten etenn

Vrijblijvende offerte aanvragen